7 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ (Video)

Μπορείς παρακάτω να δεις κάποια ενδεικτικά παραδείγματα από χιλιάδες που υπάρχουν που αποδεικνύουν την ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ πέρα από το φυσικό σώμα.

1. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ. Οι μεταθανάτιες μαρτυρίες, δηλαδή εμπειρίες που ομολόγησαν ότι είχαν άνθρωποι που ήταν κλινικά νεκροί, είναι ένα φαινόμενο που παρατηρήθηκε από τον 19ο αιώνα και μετά. Δηλαδή από τότε που η επιστήμη είχε προχωρήσει σε βαθμό να μπορεί να επαναφέρει το σώμα σε λειτουργία.

Πολλοί τις αμφισβήτησαν αποδίδοντας τα φαινόμενα αυτά σε παραισθήσεις του εγκεφάλου και σε βιολογικά αίτια. Βεβαίως κανείς δεν είχε να δώσει απάντηση σε περιστατικά που άνθρωποι έβγαιναν από το σώμα τους κατά την διάρκεια ενός χειρουργείου και αφότου τους επανάφεραν ήταν σε θέση να διηγηθούν με λεπτομέρειες αυτά που έκαναν οι γιατροί. Την απάντηση στο αν οι εμπειρίες αυτές είναι πραγματικά έξω από το σώμα και αν η συνείδηση συνεχίζεται μετά το βιολογικό θάνατο ήρθε να δώσει η ερευνητική ομάδα του Langone School of Medicine της Νέας Υόρκης. Μπορείς να δεις περισσότερα εδώ: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΖΩΗ

2. ΤΡΕΙΣ ΑΘΕΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΗ. Πολλοί σκεπτικιστές είπαν ότι δεν μπορεί οι εμπειρίες να είναι αληθινές γιατί ο καθένας βλέπει πρόσωπα που σχετίζονται με τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις. Αν κάποιος πιστεύει στον Χριστό θα δει τον Χριστό, αν κάποιος στον Βούδα τον Βούδα, αν κάποιος πιστεύει τον Κρίσνα θα δει τον Κρίσνα ή αν κάποιος είναι άθεος δεν θα δει τίποτα. Αυτό δεν είναι αληθές και στις περιπτώσεις πoυ συμβαίνει είναι πράγματι εμπειρία μέσα στο φυσικό σώμα και όχι έξω από αυτό. Θα δούμε τώρα τρία ενδεικτικά παραδείγματα ανθρώπων που έζησαν εμπειρίες όχι σύμφωνα με αυτό που πίστευαν αλλά με αυτό που δεν θα εύχονταν να είχαν ζήσει ποτέ.

Ο Howard Storm, ο Donald Whitaker και ο Ronald Reagan ήταν αρνητές του Θεού. Δεν πίστευαν ότι υπάρχει Θεός, άδης, δαίμονες και ζωή πέραν της ύλης. Μέχρι που πέθαναν και ήρθαν αντιμέτωποι με τις πραγματικότητες που όσο ήταν πάνω στην γη δεν ήθελαν να δεχτούν: 3 ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΗ

3. Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ. Η επόμενη περίπτωση δεν είναι μεταθανάτια εμπειρία αλλά φανέρωση του Χριστού σε μουσουλμάνο. Αυτό εις απάντηση αυτών που λένε ότι ο καθένας βλέπει αυτό που πιστεύει. Σύμφωνα με αυτή την λογική στον Afshin θα έπρεπε να αποκαλυφθεί ο Μωάμεθ όμως είδε τον Χριστό που είναι ο αληθινός Θεός. Ο Κύριος που κινείτε κυρίαρχα και κανείς δεν Τον εμποδίζει να επισκεφθεί αυτόν που θέλει και αυτόν που γνωρίζει πως Τον αναζητά ειλικρινά.

4. ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Ο Έμπεν Αλεξάντερ είναι νευροχειρουργός και διδάσκων της Ιατρικής του Χάρβαρντ. Ως μέλος της επιστημονικής κοινότητας άνηκε σ’ εκείνο το είδος επιστημόνων που περιγελούν την πεποίθηση ύπαρξης Θεού, παραδείσου και ζωής πέραν της ύλης. Στις 10 Νοεμβρίου 2008 έπεσε σε κώμα, με τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν ότι προσβλήθηκε από μια «σπάνια μορφή μηνιγγίτιδας», με αποτέλεσμα o εγκέφαλός του να τεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας. Ο ίδιος περιγράφει την κατάστασή του ως «completely shut down» και «totally offline». Όταν μετά από επτά ημέρες επανήλθε από το κώμα δεν ήταν πια ο ίδιος. Ο άλλοτε ορθολογιστής νευροχειρουργός μίλησε για μια μεταθανάτια εμπειρία η οποία του απέδειξε ότι όχι μόνο υπάρχει Παράδεισος, αλλά και ότι η συνείδηση είναι κάτι ανεξάρτητο από το σώμα μας.

5. ΕΠΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ. O Mickey Robinson έπεσε από αεροπλάνο και επέζησε. Στο νοσοκομείο βγήκε από το σώμα του και μεταφέρθηκε κατευθείαν στον πνευματικό κόσμο. Η μαρτυρία του είναι συγκλονιστική και πέρα για πέρα αληθινή.

Κανείς δεν έχει εξήγηση πως επέζησε από την φρικτή πτώση του αεροπλάνου. Στην πραγματικότητα μόνο με την βούληση και την προσταγή του Θεού μπορεί να συνεχίσει κάποιος να ζει επάνω στην γη ύστερα από ένα τέτοιο γεγονός.  Κάτι που οι περισσότεροι προσπερνούν εύκολα και με ελαφρά την καρδιά. Τους αρέσει όμως να ισχυρίζονται με πάθος ότι δεν υπάρχει τίποτα πέρα από εδώ. Αυτό φανερώνει την επιλογή της καρδιάς να δέχεται ως αληθινό μόνο ότι θέλει η ίδια παραβλέποντας στοιχεία που συνηγορούν υπέρ και κρατώντας αυτά που φαίνονται να είναι κατά.

Η εμπειρία του επίσης βροντοφωνάζει την πραγματικότητα που διακήρυξε ο Ιάκωβος: «σώμα χωρίς πνεύμα νεκρό». Το σώμα του σύμφωνα με τα ανθρώπινα δεδομένα και τους φυσικούς νόμους θα έπρεπε να είναι νεκρό. Το ότι συνέχισε να λειτουργεί είναι επειδή ο Θεός επέστρεψε το πνεύμα του στο χωμάτινο σαρκίο για να συνεχίσει την διαδρομή του στην γη. Αν ο Θεός αποφάσιζε να μην τον επιστρέψει, το σώμα του δεν θα συνέχιζε να λειτουργεί αλλά θα πέθαινε, δηλαδή θα σταματούσε όλες τις λειτουργίες του. Αυτό μας δείχνει ότι δεν εξαρτά την ύπαρξη του το πνεύμα από το σώμα, αλλά το σώμα από το πνεύμα για να συνεχίσει να υφίστανται στον υλικό κόσμο στον οποίο απλά το πνεύμα έχει έκφραση.

6. Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ IAN MC CORMACK. Η περίπτωση του Ian Mc Cormack είναι απ’ τις πιο συγκλονιστικές μεταθανάτιες ιστορίες που έχω ακούσει. Στο Ιαν άρεσε το σερφ και οι καταδύσεις. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο Νησί του Μαυρίκιου στα ανοικτά των ακτών της Αφρικής στον Ινδικό Ωκεανό, δέχτηκε να βουτήξει νύχτα μαζί με φίλους. Κατά την διάρκεια της κατάδυσης δέχτηκε τέσσερα τσίμπημα από δηλητηριώδης τσούχτρες όπου σύμφωνα με τους φυσικούς νόμους θα έπρεπε να είχε πεθάνει. Και πράγματι πέθανε αλλά μόνο για να δει τι υπάρχει στην άλλη πλευρά και ύστερα να επιστρέψει. Η ιστορία του περιέχει τόση αλήθεια που μόνο αν κάποιος ζει σε βαθιά προκατάληψη και άρνηση δεν μπορεί να δει. Σε αυτά που έζησε βλέπουμε την Πανταχού Παρουσία του Θεού, την θεϊκή του παρέμβαση, την Ζωντανή Φωνή Του. Βλέπουμε ξεκάθαρα την διαδικασία εξόδου από το φυσικό σώμα, την ύπαρξη του αιθερικού σώματος ξέχωρα από το φυσικό, την διάσταση των πονηρών πνευμάτων και ύστερα την Παρουσία του Θεού που ο Ίαν συνάντησε και είχε μια συγκλονιστική συνομιλία μαζί Του. Βλέπουμε επίσης τους όρους για να είναι κάποιος με τον Θεό, την μετάνοια, την συγχώρεση, την συνταύτιση με το Φως! Βλέπουμε ότι ο Θεός είναι κυρίαρχος στον ουρανό και στην γη και τίποτα δεν μπορεί να συμβεί αν δεν το πει Αυτός.

7. ΤΥΦΛΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ! Μια εκ γενετής τυφλή κοπέλα είδε για πρώτη φορά όταν πέθανε και βγήκε από το σώμα της. Αυτό μας δείχνει ότι ο άλλος κόσμος είναι πιο αληθινός από τον υλικό. Είναι ο παντοτινός ενώ ο δικός μας προσωρινός, μια σκιά του επουράνιου. Η ύλη έχει επιβαρύνσεις επάνω στο πνεύμα όπως το να είναι κάποιος τυφλός. Όσο το σώμα της κοπέλας είχε την βλάβη στα μάτια, το πνεύμα της ήταν φυλακισμένο μέσα σε αυτό και δεν μπορούσε να δει τίποτα. Όταν βγήκε από αυτό απελευθερώθηκε.

Η εμπειρία της έχει τόσα κοινά με του Ίαν και των άλλων. Τι άλλο θα χρειαζόταν κάποιος για να πεισθεί; Πόσες μαρτυρίες, πόσες εμπειρίες ανθρώπων που βγήκαν έξω από το σώμα και συνάντησαν μια από τις δυο πλευρές, είτε και τις δυο; Τι άλλο χρειάζεται κάποιος για να έρθει σε επίγνωση ότι ο Θεός υπάρχει, το ίδιο και ο διάβολος, ο άδης, η κόλαση, ο παράδεισος, το πνεύμα και η ψυχή;

Η τυφλή κοπέλα είδε και ο Θεός της είπε να γυρίσει για να είναι άλλη μια ζωντανή μαρτυρία ανάμεσα στις πολλές και να φωτίσει πνευματικά τυφλούς. Πολλές φορές το πνευματικό σκοτάδι είναι χειρότερο από το φυσικό. Και υπάρχουν τυφλοί που βλέπουν ενώ άλλοι που ομολογούν ότι βλέπουν είναι τυφλοί. Ο διάβολος τους έχει τυφλώσει μέσα απ’ το σύστημα αυτού του κόσμου απ’ το οποίο συχνά δεν εξαιρούνται θρησκείες και δόγματα. Ο Κύριος δεν απευθυνόταν σε άθεο αλλά σε άνθρωπο που θεωρούσε τον εαυτό του πιστό και μάλιστα επίσκοπο όταν είπε: «Επειδή, λες ότι: Είμαι πλούσιος, και πλούτησα, και δεν έχω ανάγκη από τίποτε, και δεν ξέρεις ότι εσύ είσαι ο ταλαίπωρος, και ο ελεεινός, και ο φτωχός, και ο τυφλός και ο γυμνός· σε συμβουλεύω να αγοράσεις από μένα χρυσάφι δοκιμασμένο από τη φωτιά, για να πλουτήσεις· και ιμάτια λευκά για να ντυθείς, και να μη φανερωθεί η ντροπή τής γύμνιας σου· και να χρίσεις τα μάτια σου με κολλύριο, για να βλέπεις». (ΑΠΟΚ 3:17-18).

Αν ακόμη έχει αμφιβολίες προσευχήσου στον Θεό και πες: Αν η αλήθεια είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που με δίδαξαν και μου έμαθαν από παιδί αποκάλυψε μου το Εσύ Κύριε. Είμαι ανοιχτός να μου μιλήσεις και να με οδηγήσεις σε όλη την αλήθεια όποια κι αν είναι αυτή. Σε εμπιστεύομαι πάνω από τις πεποιθήσεις μου, και τον κοινωνικό μου περίγυρο.