4ΧΡΟΝΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗΣ (βίντεο)

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μικρός Colton Burpo ήταν τεσσάρων χρονών και βρέθηκε μια ανάσα πριν από τον θάνατο, καθώς έπαθε περιτονίτιδα… Αφού λοιπόν το παιδί χειρουργήθηκε, οι γιατροί έκαναν λόγο για ένα πραγματικό θαύμα, ενώ τέσσερις μήνες μετά το αγόρι άρχισε να αφηγείται μια απίστευτη ιστορία στους γονείς του, ότι πήγε στον παράδεισο και συνάντησε τον Ιησού. Η εμπειρία του αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για το βιβλίο που έγραψε ο πατέρας του και την ταινία.

Ο Colton αφηγήθηκε τις λεπτομέρειες του «ταξιδιού» του και μίλησε μετά για πράγματα που συνέβησαν πριν από τη γέννηση του, πράγματα τα οποία, όπως υποστηρίζουν οι δικοί του, δεν θα μπορούσε να τα γνωρίζει.

Οι γονείς του πίστεψαν αρχικά ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ο Colton τους είπε ότι θα έπρεπε να πληρώσουν τον χειρουργό και όχι το νοσοκομείο, γιατί ο Ιησούς τον χρησιμοποίησε προκειμένου να τον σώσει.

Αργότερα, και ενώ βρίσκονταν σε μια κηδεία ο μικρός άρχισε να φωνάζει ότι ο νεκρός δεν πρέπει να πάει στον παράδεισο αν δεν έχει στην καρδιά του τον Χριστό. Οι γονείς θορυβήθηκαν ακόμα περισσότερο, όταν ο Colton τους μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για το τι έγινε μέσα στο χειρουργείο.

Διηγήθηκε ότι βγήκε από το σώμα του και είδε τη μητέρα του να κλαίει και τον πατέρα του να τα βάζει με τον Θεό. Είπε ακόμα ότι είδε την αδελφούλα του που πέθανε προτού γεννηθεί, στην κοιλιά της μητέρας του (γεγονός το οποίο δεν του είχαν πει), αλλά και τον παππού του πατέρα του, ο οποίος είχε πεθάνει όταν εκείνος ήταν στην ηλικία του.

Η ιστορία του μικρού Colton το 2003 είχε απασχολήσει πολύ τα αμερικανικά Μέσα ενημέρωσης και έτσι, έπειτα από μερικά χρόνια, το Χόλιγουντ αποφάσισε να την μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Colton είναι 11 ετών και μιλάει για την εμπειρία του.