3 ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ (Video)

Ποιοι είναι οι άνθρωποι που γεύονται μια μεταθανάτια εμπειρία που δεν έχει δαίμονες, δεν έχει σκοτάδι αλλά μόνο την Παρουσία του Θεού; Είναι άνθρωποι όχι τέλειοι αλλά που ζουν συνταυτισμένοι με τις αρχές και τις αξίες του Θεού ακόμη κι αν δεν έχουν γνωρίσει τον Ίδιο με προσωπικό τρόπο. Άνθρωποι που θέλουν τον Θεό και αν τους δυνόταν η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μαζί Του δεν θα την απέρριπταν. Άνθρωποι που επιλέγουν να αγαπούν, να συγχωρούν, να ζουν με καλοσύνη. Που δεν έχουν δώσει δικαιώματα στον διάβολο, που με τα λόγια και τις πράξεις δεν τον διαλέγουν. Σε αυτούς ο Θεός αποκαλύπτει τον Εαυτό Του και τους χαρίζει ένα μεγαλύτερο μέτρο της δικής Του επίγνωσης.

1. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΙΚΑ ΜΑΚ ΚΕΝΖΙ: ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΑ «ΓΥΑΛΙΑ» ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Τα μηνύματα που έλαβε η Έρικα ήταν πολύ σημαντικά και αφορούν τον κάθε ένα από εμάς.

Η επανεξέταση της ζωής μέσα απ’ τα μάτια της ίδιας και ύστερα μέσα απ’ τα μάτια του Θεού φανερώνουν πόσο διαφορετικές είναι οι αξίες του Θεού σε σχέση με τις δικές μας και για ποια πράγματα αξίζει να ζήσεις πραγματικά.

Ο Θεός έχει δώσει στον καθένα μας δώρα και έχει να μας δώσει κι άλλα για να τα αξιοποιήσουμε για τους σκοπούς Του στην γη. Ο καθένας από μας είναι μια πέτρα με κύκλους επιρροής που μπορεί να κάνει την διαφορά θελήσει να δώσει την ζωή του για αυτά που αξίζουν πραγματικά.

Το πιο συγκλονιστικό απ’ όλα είναι το μήνυμα για την ελεύθερη βούληση. Ο Θεός αγαπά την ανθρωπότητα με όλη του την καρδιά και δεν θέλει να χαθεί κανένας. Ο χωρισμός από Εκείνον είναι επιλογή, μια επιλογή που Τον λυπεί αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό.

2. «ΗΜΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ»

Τις μεγαλύτερες αλήθειες δεν θα τις βρεις σε πανεπιστημιακά έδρανα, σχολές φιλοσοφίας, αλλά στις μαρτυρίες απλών και κατά κόσμο ασήμαντων ανθρώπων που όμως είχαν μια συνάντηση με τον Θεό. Η Μπέβερλι είναι μια τέτοια περίπτωση. Ένα ζωντανό βιβλίο που έχει να σου πει τόσα πολλά και αλήθειες που η κάθε μια μοιάζει με μαργαριτάρι.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι ο Θεός δεν είναι ένα απόμακρο Ον, απροσπέλαστο, αλλά πολύ πιο κοντά απ’ όσο ο καθένας νομίζει ή φαντάζεται. Είτε αισθανόμαστε την Παρουσία Του είτε όχι είναι μαζί μας και περιμένει την κατάλληλη ώρα για να αποκαλυφθεί στον κάθε ένα από εμάς.

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ»

Μια ακόμη μεταθανάτια εμπειρία που επιβεβαιώνει τις άλλες καθώς περιέχει τα ίδια στοιχεία. Τον διαχωρισμό της ψυχής από το σώμα, την είσοδο στο τούνελ με τον θεϊκό φως στην άκρη του, την συνάντηση μαζί Του, την ανασκόπηση του βίου στην γη, την επιστροφή στο φυσικό σώμα, την αλλαγή του τρόπου ζωής σε σημείο να ομολογεί ότι «μετά την μεταθανάτια εμπειρία άρχισε πραγματικά η ζωή μου!».