ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ: BIG BROTHER

Ας ξεκινήσουμε με ένα δεδομένο. Ο πρώην Εωσφόρος και νυν σατανάς στον χρόνο που του έχει δοθεί και στο πλαίσιο που του έχει επιτραπεί εργάζεται να συστήσει τον εαυτό του στον κόσμο ως θεό και να λατρευτεί ως θεός. Αυτό είναι το μυστήριο της ανομίας που ήδη ενεργείται. Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες, το μόνο που θα αναφέρω είναι τους τρεις βασικότερους σταθμούς του:

1. Ο Κήπος της Εδέμ

Η πρώτη συνάντηση του με τους ανθρώπους έγινε στον κήπο της Εδέμ. Στο σημείο εκείνο γνώριζε ότι δεν θα μπορούσε να ζητήσει να λατρευτεί σαν θεός στην θέση του Θεού. Οι πρωτόπλαστοι γνώριζαν Ποιος είναι ο Θεός, είχαν κοινωνία και περπατούσαν μαζί Του. Αυτό που είχε σαν στόχο ήταν να τον κατηγορήσει, να αλλοιώσει την εικόνα Του έτσι ώστε να διαρρηχθεί η σχέση που είχαν μαζί Του, κάτι το οποίο κατάφερε.

2. Λατρεία μέσα από είδωλα.

Το δεύτερο στάδιο περιλάμβανε να λαμβάνει λατρεία απ’ τα έθνη με έμμεσο τρόπο μέσα από τα είδωλα. Δεν ήταν εμφανές ο ίδιος, αλλά υπήρχε μια εικόνα, ένα αγαλματίδιο που εκπροσωπούσε κάποια θεότητα. Όμως από πίσω ήταν ο ίδιος και τα πονηρά πνεύματα.

3. Ανυπαρξία Θεού.

Η τρίτη φάση ήταν να μπορέσει να πείσει την ανθρωπότητα ότι δεν υπάρχει Θεός. Κάτι που κατάφερε μέσα απ’ τα φρικτά γεγονότα του Μεσαίωνα που έπραξαν όχι αμαρτωλοί αλλά άνθρωποι της εκκλησίας. Μέσα απ’ αυτόν τον σκανδαλισμό πλάσαρε την θεωρία της εξέλιξης και άλλες ποικίλες αθεϊστικές θεωρήσεις.

4. Άμεση λατρεία.

Το τέταρτο και τελευταίο στάδιο είναι να πει «εγώ είμαι ο θεός, προσκυνήστε με». Κάτι που περιγράφεται στο 13ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης και σε όλα τα γεγονότα του τέλους.

Πρέπει να πούμε ότι στην ανθρωπότητα δεν θα παρουσιαστεί πριν η κοινή συνείδηση των ανθρώπων είναι έτοιμη να τον δεχτεί. Γι’ αυτό προετοιμάζει το έδαφος ύπουλα και μεθοδικά χρησιμοποιώντας δικούς του ανθρώπους. Κανείς δεν μπορεί να πει ποιοι είναι ακριβώς, όμως είναι άνθρωποι που μέσα στα χρόνια αγάπησαν την εξουσία και την κυνήγησαν με κάθε κόστος. Πάνω σε αυτό το κυνήγι ήρθαν σε αναζήτηση και επαφή με την σκοτεινή πλευρά. Αυτές είναι οι λεγόμενες σκιώδης κυβερνήσεις που αποτελούνται από  μυστικές λέσχες και τάγματα, που εμπλέκονται με τον αποκρυφισμό. Άνθρωποι που έχουν πειστεί ότι ο Εωσφόρος είναι αυτός που ελευθέρωσε την ανθρωπότητα από τα δεσμά ενός «Δυνάστη Θεού» και τους οδήγησε στο πραγματικό «φως». Είναι άνθρωποι που τον λατρεύουν συνειδητά και υπηρετούν πλήρως της agenda του για την γη. Οι άνθρωποι αυτοί στην Γραφή ονομάζονται  «ο λαός του ηγήτορα» (ΔΑΝ 9:26). Η λέξη ηγήτορας αναφέρεται δυο φορές στον Δανιήλ αλλά δεν αφορά το ίδιο πρόσωπο. Στην μια αναφέρεται στον Χριστό και στην άλλη στον ανάποδο Του. Έχει σημασία όμως να καταλάβουμε ότι εκείνοι θα τον φέρουν και δεν θα τον δούμε αμέσως (γι’ αυτό και δεν θα είναι εύκολο να τον αναγνωρίσουμε) αλλά θα βλέπουμε τις προετοιμασίες του λαού του για την έλευση του. Για παράδειγμα στον Δανιήλ λέει ότι όταν έρθει θα διανοηθεί να μεταβάλλει καιρούς και νόμους (7:25). Αυτό ήδη συμβαίνει αν και δεν είναι ο ίδιος ακόμη εδώ. Όμως νομοθεσίες υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων έχουν ήδη γίνει δεκτές από κοινοβούλια πολλών χωρών. Ή ότι δεν υπάρχουν μόνο δύο φύλα αλλά περισσότερα και ότι ο γονιός δεν θα ονομάζεται πατέρας ή μητέρα αλλά γονιός ένα και γονιός δυο.

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ;

Στα Video σύστασης των παιδιών βλέπουμε κάθε τρία δευτερόλεπτα να ξεπροβάλει μια πυραμίδα με ένα μάτι στο κέντρο. Η πυραμίδα η οποία έχει επίσης και το σχήμα βουνού, στην πνευματικό κόσμο συμβολίζει μια βασιλεία. Αν παρατηρήσεις το αστέρι του Δαβίδ είναι δυο πυραμίδες ενωμένες μεταξύ τους. Η μια στέκεται στην γη ενώ η άλλη έχει την βάση της στον ουρανό και είναι χωμένη μέσα στην πυραμίδα της γης. Η πυραμίδα της γης συμβολίζει την επίγεια Ιερουσαλήμ ενώ η άλλη την επουράνια που κατά την δεύτερη έλευση του Ιησού θα κατέβει και θα γίνει ένα με την κάτω (ΑΠΟΚ 21:2). Είναι τότε που θα εκπληρωθεί στην πλήρη του έννοια το «ελθέτω η βασιλεία σου ως εν ουρανό και επί της γης».

Το αστέρι του Δαβίδ είναι σύμβολο του Θεού και μέσα από μια εικόνα ο Θεός μας μαρτυρεί το σχέδιο του για την γη. Ο διάβολος όμως ως σφετεριστής και που αντιτάσσεται τον Θεό θέλει να πάρει την γη για τον εαυτό του εγκαθιδρύοντας την δική του βασιλεία. Μια βασιλεία που θα υψώνεται αλαζονικά και με ασέβεια ενάντια στον Θεό και που θα Τον έχει αποκλείσει –όπως πιστεύει- κρατώντας την γη για τον εαυτό του. Κάθε φορά που βλέπουμε αυτό το σύμβολο πρέπει να ξέρουμε ότι έχει να κάνει με την ανταρσία του διαβόλου και με τις αξιώσεις του για το ανθρώπινο γένος. Η πυραμίδα μας λέει επίσης ότι αυτή η βασιλεία θα έχει μια ιεραρχική δομή με εκείνον στην κορυφή και ο οποίος θα επιβλέπει τους πάντες και τα πάντα ασκώντας απόλυτο έλεγχο. Γι’ αυτό και η βασιλεία του τυπολογικά ονομάζεται Αίγυπτος (ΑΠΟΚ 11:18).

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ – ΜΑΥΡΟ ΦΟΝΤΟ ΣΤΑ VIDEO ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ;

Επίσης το φόντο των παιδιών όταν μιλούν για τον εαυτό τους αποτελείται από άσπρες – μαύρες λωρίδες. Αυτό είναι ένα απόκρυφο σύμβολο για το καλό και το κακό και πιο συγκεκριμένα για το ότι ο άνθρωπος έχει γίνει κύριος του καλού και του κακού από τότε που ακολούθησε την παραίνεση του διαβόλου να παρακούσει το Θεό και να πάρει την ζωή στα χέρια του ορίζοντας εκείνος τι είναι καλό και κακό για την ζωή του. Καθώς η πυραμίδα με το μάτι εναλλάσσεται επάνω στα παιδιά την στιγμή που μιλούν για την ζωή τους με τον φόντο των άσπρων – μαύρων λωρίδων, μας λέει ότι εκείνος βασιλεύει επάνω στις ζωές τους και θα βασιλέψει και επίσημα σε κάνε έναν που έχει διαλέξει αυτή την κοσμοθεώρηση για τον εαυτό του. Διότι είναι δική του και απ’ αυτόν εξήλθε από τότε που έκανε την ανταρσία στον ουρανό παρασύροντας και άλλους μαζί του. 

ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Η επιδίωξη του είναι να σφετεριστεί τον ρόλο του Θεού και να μιμηθεί ιδιότητες Του, τις οποίες θα προσπαθήσει να αναπαραστήσει. Αυτό έχει να κάνει με τέσσερα πράγματα. Με την παντογνωσία (ότι ο Θεός βλέπει τα πάντα), την πανταχού παρουσία – ενοίκηση, την παντοδυναμία και τον τίτλο του Ιησού ως μεγάλο πρωτότοκο αδελφό μας.

Παντογνωσία: Αυτή την εντύπωση θέλει να δώσει μέσα από το μάτι στην πυραμίδα. Ότι όντας στην κορυφή έχει την ικανότητα να παρακολουθεί τα πάντα και να γνωρίζει τα πάντα για τους πάντες.

Αυτό έχουν ήδη αναλάβει μυστικές υπηρεσίες οι οποίες χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να καταγράφουν πληροφορίες για τους πολίτες και να γνωρίζουν τα πάντα για τον καθένα, μέχρι και το που βρίσκεται – κάνει την κάθε στιγμή. Σε αυτό συμβάλει το διαδίκτυο (google, facebook, instagram) η χρήση καρτών για αγορές και αναλήψεις από τράπεζες, η προσωποποιημένη κάρτα των συγκοινωνιών και πάνω απ’ όλα το κινητό τηλέφωνο, καθώς είναι ένα εργαλείο που έχεις ασταμάτητα επάνω σου και σε συνεχή χρήση. Ο Edward Snowden ο οποίος βάσει συμβολαίου εργαζόταν για λογαριασμό της CIA και της NCA, το 2013 διοχέτευσε στον Τύπο απόρρητες πληροφορίας της NCA που αφορούσαν τα συστήματα μαζικής παρακολούθησης τα οποία εφαρμόζουν οι αμερικανικές και οι βρετανικές κυβερνήσεις, όπου ύστερα αναγκάστηκε να διαφύγει στην Ρωσία για να αποφύγει την σύλληψη από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πανταχού Παρουσία – ενοίκηση. Μόνο ο Θεός είναι πανταχού παρών και μόνο ο Ιησούς έχει την ικανότητα να κατοικεί στους δικούς Του έχοντας μια εσωτερική σύνδεση μαζί τους δια του Αγίου Πνεύματος μέσω του οποίου ακούνε την φωνή Του. Αυτό θα επιδιώξει να μιμηθεί χρησιμοποιώντας τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που ο Θεός έχει βάλει στην ατμόσφαιρα και εκμεταλλευόμενοι μπορούμε να έχουμε τις υπηρεσίες του διαδικτύου και του κινητού τηλεφώνου. Προσωπικά πιστεύω ότι το χάραγμα θα είναι ένα κινητό στο κεφάλι, (κάποιου είδους εμφύτευση) μέσα από το οποίο θα είσαι 24 ώρες το 24ώρο συνδεδεμένος στο παγκόσμιο δίκτυο και θα ακούς την φωνή του αυτοκράτορα που θα έχει το όνομα ο μεγάλος αδελφός. Θυμάμαι τον ενθουσιασμό όταν τα πρώτα κινητά τηλέφωνα βγήκαν στην αγορά. Οι άνθρωποι ήταν ξετρελαμένοι στην ιδέα ότι θα μπορούν να επικοινωνούν ανά πάσα στιγμή με αυτόν που θέλουν ή να τους βρίσκουν οποιαδήποτε ώρα. Λίγο αργότερα προστέθηκε και η χρήση του internet. Μέσω του κινητού μπορούσες να απολαύσεις οποιαδήποτε υπηρεσία όπου κι αν βρίσκεσαι. Κάθε τόσο έβγαιναν καινούργια μοντέλα που ο κόσμος ήθελε να αγοράζει αντικαθιστώντας τα παλιά με νεότερα.

Σε αυτή την φάση πολύς ντόρος γίνεται για την τεχνολογία του 4G. Κάποιοι λένε ότι είναι βλαβερή για την ατμόσφαιρα άλλοι όμως μιλούν για τις τρομερές δυνατότητες που προσφέρει και σίγουρα αυτό δεν είναι το τέλος. Το μυαλό μου πηγαίνει στο 6G. Αυτό πιστεύω θα είναι το περίφημο χάραγμα που θα είναι φορεμένο μέσα στο σώμα (χέρι ή κεφάλι) μια φορητή ταυτότητα με την οποία θα έχεις όλες τις υπηρεσίες του κράτους και θα είσαι πολίτης του κόσμου. Ήδη ο επιχειρηματίας και εφευρέτης Έλον Μασκ έχει παρουσιάσει ένα τσιπάκι που μπαίνει στον εγκέφαλο μέσω του οποίου θα μπορείς να συνδέεσαι με υπολογιστή και να αποκτήσεις «τεχνητή νοημοσύνη». Ο ίδιος σε κάποια συνέντευξη του είπε: «Η σύνδεση του εγκεφάλου σε ένα τέτοιο interface θα δημιουργούσε ένα νέο στρώμα «υπερ-νοημοσύνης» στον ανθρώπινο εγκέφαλο, κάτι που οι άνθρωποι «ήδη έχουν μέσω των τηλεφώνων τους». Απαντώντας σε ερωτήσεις ο Μασκ αποκάλυψε πως η συσκευή της εταιρίας του NeuraLink έχει ήδη δοκιμαστεί σε γουρούνια και πιθήκους, και το ζώο ήταν σε θέση να ελέγξει υπολογιστή με τον εγκέφαλό του. Το επόμενο βήμα είναι η χορήγηση άδειας για έναρξη δοκιμών σε ανθρώπους, που θα πρέπει να δοθεί από τη US Food and Drug Administration. Ο Μασκ οραματίζεται ένα μέλλον «υπεράνθρωπης γνωστικής λειτουργίας».

Αυτή την ζοφερή πραγματικότητα είχε κάνει γνωστή ο συγγραφέας Τζώρτζ Όργουελ με το  βιβλίο του 1984 που έγραψε το 1948 και κάποιοι αποκάλεσαν «προφητικό». Το βιβλίο περιγράφει ένα ολοκληρωτικό καθεστώς το οποίο διοικεί ο μεγάλος αδελφός. (Σε αυτό το βιβλίο ακούστηκε για πρώτη φορά και ο όρος «ο μεγάλος αδελφός»). Η Αστυνομία της Σκέψης παρακολουθεί το πώς σκέφτονται οι πολίτες, που δεν πρέπει να έχουν άλλη άποψη από εκείνη του κόμματος για οτιδήποτε. Έτσι, αν το κόμμα αποφασίσει ότι δύο συν δύο δεν μας κάνουν τέσσερα αλλά πέντε, αυτό είναι νόμος. Το Υπουργείο της Αγάπης είναι υπεύθυνο για την τήρηση της τάξης και τα βασανιστήρια. Όσοι διαφωνούν ή «παρεκτρέπονται» μεταφέρονται στο δωμάτιο 101 που είναι αίθουσα βασανιστηρίων. Σε όλους τους δημόσιους χώρους υπάρχουν γιγαντοοθόνες που παρακολουθούν τους πάντες. Οθόνες υπάρχουν επίσης και στα σπίτια. Ιδιωτική ζωή επομένως δεν υφίσταται, εκτός από τις ώρες του ύπνου όπου σβήνουν τα φώτα.

Όμως όσο κι αν έδειχνε μια εικόνα απ’ το μέλλον δεν θα μπορούσε προβλέψει αυτό που ζούμε σήμερα με τα τεχνολογικά άλματα που έχουν συμβεί και αυτό που θα γίνει πραγματικότητα τις μέρες του αντίχριστου επί της γης.  

ΣΕ ΤΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Με αυτή την πραγματικότητα θέλει να σε εξοικειώσει το παιχνίδι του Big Brother  και πιο συγκεκριμένα το δωμάτιο επικοινωνίας. Αν παρατηρήσεις το design του δωματίου είναι σχεδιασμένο με το μάτι στο επάνω μέρος απ’ το οποίο απορρέουν κύματα που παραπέμπουν στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που χρησιμοποιούμε για το διαδίκτυο και τα κινητά τηλέφωνα. Από αυτό το δωμάτιο ακούς τον «μεγάλο αδελφό»  αλλά χωρίς να τον βλέπεις. Ο οποίος με ένα απρόσωπο τόνο σε ρωτάει τι κάνεις, πως τα περνάς ή σε νουθετεί αν πρέπει σε κάτι να αλλάξεις συμπεριφορά και τρόπο σκέψης. Το δωμάτιο αυτό κατά την γνώμη μου συμβολίζει τον ίδιο τον εγκέφαλο του ανθρώπου στο οποίο ο σατανάς θα εγκαταστήσει το σύστημα επικοινωνίας με το οποίο θα μπορείς να τον ακούς και να του μιλάς.

Ο «ρόλος» του μεγάλου αδελφού. Η αποδοχή σου να το βάλεις θα σημαίνει αυτόματα και την υποταγή σου – προσκύνηση σου στον αντίχριστο, ο οποίος θα παριστάνει τον μεγάλο αδελφό. Όλοι μας είμαστε όντα ανασφαλή που ψάχνουμε κάπου να ακουμπήσουμε, να έχουμε κάποιον προστάτη και μέντορα που να ανοίγουμε την καρδιά μας και να μας συμβουλεύει τι να κάνουμε. Αυτόν τον ρόλο που ανήκει στον Χριστό θα σφετεριστεί εκείνος στους δικούς του και σε κάθε ένα που θα δεχτεί να βάλει το χάραγμα. Αν και ο ίδιος δεν μπορεί να βρίσκεται ταυτόχρονα παντού ή να μιλάει ταυτόχρονα σε όλους, πονηροί άγγελοι θα αποσταλούν όπου θα αναπαριστούν την φωνή του μέσα στους ανθρώπινους εγκεφάλους. Γι’ αυτή την πραγματικότητα μας προετοιμάζουν θρησκείες της Ανατολής οι οποίες διδάσκουν για το «τρίτο μάτι», ότι όλοι έχουμε στον εγκέφαλο μια διορατική ικανότητα που μας κάνει να καταλαβαίνουμε πράγματα που δεν θα μπορούσαμε με τις υπόλοιπες αισθήσεις μας. Κι ότι όταν το «θέτουμε σε λειτουργία» συνδεόμαστε με τον «θείο Νου», αποκτούμε σοφία, πολυδιάστατη αντίληψη και «ανώτερες ψυχικές αισθήσεις».

Όποιος αρνείται να «δικτυωθεί» θα προδίδεται και θα πετιέται έξω από το «σπίτι» του μεγάλου αδελφού με ότι συνέπειες αυτό επιφέρει.

Παντοδυναμία. Αυτό θα του δώσει την δυνατότητα να ασκεί τρομερό έλεγχο και κανείς να μην μπορεί να ξεφύγει από τις γραμμές που θα έχει. Καμία αντίθετη ιδέα δεν θα είναι ανεκτή και θα καταστέλλεται αμέσως. Όπως στο Big Brother που μέχρι και οι ψίθυροι ακούγονται με τον ίδιο τρόπο στην αυτοκρατορία δεν θα ξεφεύγει τίποτα ούτε καν οι σκέψεις. Όλες οι σκέψεις θα καταγράφονται και ο μεγάλος αδελφός θα μπορεί να επεμβαίνει ανά πάσα στιγμή. Ας δούμε ένα τέτοιο στιγμιότυπο στο reality του Big Brother στο οποίο ο μεγάλος αδελφός κάνει παρατήρηση στην Ράνια που δεν συμφωνεί με την άσεμνη περιβολή των άλλων κοριτσιών του σπιτιού. Διότι όπως θα πούμε παρακάτω το καθεστώς του «μεγάλου αδελφού» θα επιβάλει την έκφραση κάθε σαρκικότητας όπου όποιος διαφωνεί θα είναι «υποψήφιος για αποχώρηση».

(από το 3:44 ξεκινάει η παρατήρηση του “μεγάλου αδελφού” στην Ράνια)

Σκέψου αυτό να λαμβάνει χώρα μέσα στο μυαλό σου μέσω της σύνδεσης (τσιπάκι) με τον “μεγάλο αδελφό”. Να τον ακούς στην σκέψη σου να σε ελέγχει που είσαι λάθος κι αν δεν συμμορφώνεσαι να έχει την δυνατότητα να σε θανατώσει.

Κάποιοι αναρωτιόνται πως οι άνθρωποι θα παραχωρήσουν την ελευθερία τους σε κάτι τέτοιο. Η τρομοκρατία είναι το πρώτο δεδομένο που προετοιμάζει το έδαφος. Στον ταραγμένο κόσμο μας η κραυγή για ειρήνη και ασφάλεια γίνεται όλο και πιο έντονη.

Στην σκέψη ότι οι τρομοκράτες και οι εγκληματίες θα συλλαμβάνονται αμέσως όπως και κάθε ένας που θα παραβιάζει τους κανόνες του μεγάλου αδελφού, θα γίνει αποδεκτό και μάλιστα μετά χαράς. Η συνεχή παρουσία καμερών στον δρόμο, στα μαγαζιά αλλά και η συνεχή έκθεση μέσω του διαδικτύου κάνει τους ανθρώπους να συνηθίζουν με αυτή την πραγματικότητα και να μην τους νοιάζει πλέον. Το ίδιο ρόλο εξυπηρετεί και το Big Brother. Να πούμε εδώ ότι τα προηγούμενα χρόνια η φωνή του Big Brother στο reality ακουγόταν μόνο στο δωμάτιο επικοινωνίας. Τώρα ακούγεται παντού και ανά πάσα στιγμή.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ BIG BROTHER;

Είναι μια μικρογραφία αυτού του δαιμονικού καθεστώτος. Είναι για να εξοικειωθούν οι άνθρωποι μαζί του και όταν γίνει μια καθολική πραγματικότητα να είναι έτοιμοι να το αποδεχτούν.

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ» ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Ο αντίχριστος ονομάζεται και άνθρωπος της ανομίας. Η γραφή εκτός από Αίγυπτος δίνει στην βασιλεία του και το όνομα Σόδομα. (ΑΠΟΚ 11:18). Όλοι γνωρίζουμε ότι το κύριο χαρακτηριστικό των Σοδόμων ήταν η ομοφυλοφιλία και η σεξουαλική διαστροφή. Κάτι για το οποίο ήδη δίνονται αγώνες για να περάσει στην κοινή συνείδηση της ανθρωπότητας ως φυσιολογικό και ως δικαίωμα. Ήδη η κοινωνία θεωρεί αρετή να αποδέχεσαι τέτοιους ανθρώπους και να μην μιλάς εναντίον. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει μια συνθήκη ανομίας που κανείς δεν θα πρέπει να παραβιάζει. Όποιος μιλάει για νόμους και ηθική θα θεωρείτε απείθαρχο στοιχείο και θα διώκεται. Το καλό θα λέγεται κακό και το κακό καλό. Κάθε αντίθετη άποψη θα θεωρείται φασιστική, θα λογοκρίνεται και αυτός που την εκφράζει θα έχει σοβαρότατες συνέπειες. Ο άνθρωπος και οι επιθυμίες του θα είναι στο κέντρο, και οι άνθρωποι θα ζουν υπακούγοντας στην πρώτη εντολή της σατανικής βίβλου «κάνε ότι θέλεις». Όλα θα επιτρέπονται και το μόνο που θα απαγορεύεται είναι ότι απαγορεύεται.

Η επιλογή των παιχτών του Big Brother δεν είναι τυχαία. Είναι για να περάσει αυτά τα μηνύματα. Αρχικά έχουν επιλεχτεί παίκτες απ’ όλες τις εθνικότητες για να δίνει την εικόνα μιας μικρογραφίας της παγκόσμιας κοινότητας, εφόσον όταν θα έρθει η δικτατορία του θα είναι σε όλα τα έθνη και τις φυλές της γης. Κατά δεύτερον έχουν επιλεχτεί άτομα που έχουν σαν σημαία την ελευθεριότητα. Γυναίκες που δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να βγάλουν τα ρούχα τους ακόμη και αν είναι παχύσαρκες,  άνδρες και γυναίκες που φλερτάρουν με όλους χωρίς καμία αξία πιστότητας, gay, τρανσέξουαλ, και κάποιοι θρησκευόμενοι. Ο σατανάς δεν φοβάται τους θρησκευόμενους αλλά τους αναγεννημένους. Οι θρησκευόμενοι μπορούν να εξυπηρετήσουν τα σχέδια του. Διότι ο σατανάς δεν έχει πρόβλημα με την έννοια του Θεού («ειδικά σε μια κοινωνία που η πλειοψηφία δεν πιστεύει καν ότι υπάρχει) αν αυτή παρουσιάζεται με τον τρόπο που θέλει αυτός. Και στο Big Brother υπάρχει δαιμονική διδασκαλία όσον αφορά το ποιος είναι ο Θεός, γιατί με τον τρόπο που παρουσιάζεται δεν θυμίζει καθόλου τον Αληθινό αλλά έχει τα χαρακτηριστικά του σατανά. Για να το εξηγήσουμε αυτό θα πρέπει πρώτα να εξηγήσω τι συμβολίζουν τα σκαμπό – βόδια που βρίσκονται μέσα στο σαλόνι.

ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΟΥ BIG BROTHER

Σύγχυση έρχεται επίσης και μέσα από την Άννα Μαρία η οποία παρουσιάζεται ως θρησκευόμενη ενώ ταυτόχρονα ασκεί χειρομαντεία λέγοντας ότι της μιλάει το Άγιο Πνεύμα!

https://www.altsantiri.gr/lifestyle/894514/psycharaki-cheiromantia-big-brother/

ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να καταφέρεις να μείνεις στο σπίτι, ένα σπίτι που σου παρέχει όλες τις ανέσεις. Αυτό στέλνει το υποσυνείδητο μήνυμα ότι ο αντίχριστος θα φτιάξει ένα κόσμο με όλες τις υλικές ανέσεις, θα σου παρέχει οικονομική ευημερία  και όπως είπαμε θα μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει. Με αυτό τον τρόπο επιδιώκει να κάνει εξαρχής το «σπίτι του» επιθυμητό και όλοι όσοι ανήκουν στην βασιλεία του να το θεωρούν προνόμιο.

Ένα άλλος κανόνας του παιχνιδιού είναι ότι για να καταφέρεις να μείνεις στο σπίτι θα πρέπει να ψηφίζεις όσους θεωρείς ότι έχουν ανάρμοστη συμπεριφορά. Η ψήφος στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother πρέπει πάντοτε να έχει αιτιολογία αλλιώς δεν μπορεί να γίνει δεκτή. Αυτό σημαίνει ότι ετοιμάζει τους ανθρώπους που θα είναι μέσα στο σύστημα του, να γίνουν καταδότες αυτών που τότε δεν θα συμφωνούν με τις νομοθεσίες του. Θα μπορούν να τους καταγγέλλουν στον «μεγάλο αδελφό» μόνο με την σκέψη τους, αφού θα είναι συνδεδεμένοι μαζί του και θα τον ακούν μέσα στον εγκέφαλο τους. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει διωγμός όχι μόνο σε όποιον δεν θα μπει καν σε αυτό διαβολικό σύστημα αλλά και σε όποιον αφού έχει μπει διαφωνεί με κάποια πράγματα.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;

Καταρχήν δεν πρέπει να φοβόμαστε. Το άρθρο δεν γράφεται για να προκαλέσει φόβο αλλά αφύπνιση και ενημέρωση ώστε ως χριστιανοί  να γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ιησούς έχει όλη την εξουσία στον ουρανό και  στην γη, οι τρίχες του κεφαλιού μας είναι μετρημένες και ότι κάνει ο διάβολος έχει ζητήσει άδεια και του έχει επιτραπεί. Αυτό μας λέει το ρήμα που συναντάμε κατ’ επανάληψη στο βιβλίο της Αποκάλυψης «και του δόθηκε».

Ο Ιησούς είπε ένα λόγο: «Εγώ πρέπει να εργάζομαι τα έργα εκείνου που με απέστειλε, όσο είναι ημέρα· έρχεται νύχτα, οπότε κανένας δεν μπορεί να εργάζεται. Ενόσω είμαι μέσα στον κόσμο, είμαι το φως τού κόσμου (ΙΩΑΝ 9:4-5). Αυτό σημαίνει ότι όσο ο Κύριος μας κρατά μέσα στον κόσμο είμαστε το φως του κόσμου και πρέπει να εργαζόμαστε πριν να έρθει η νύχτα που είναι η έλευση του ανθρώπου της ανομίας. Ο Κύριος πριν την «μεγάλη νύχτα» προετοιμάζει ένα στρατό που θα σηκώσει για την μεγαλύτερη μαρτυρία από πλευρά της βασιλείας του Θεού που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Διότι στην πιο σκοτεινή νύχτα θα ξεπροβάλει το πιο γεμάτο φεγγάρι και θα την φωτίσει με το φως του, το οποίο θα λαμβάνει από τον ήλιο που είναι ο Ιησούς. Στον Ησαΐα λέει: «ΣΗΚΩ, φωτίζου· επειδή, το φως σου ήρθε, και η δόξα τού Κυρίου ανέτειλε επάνω σου.Επειδή, δες, σκοτάδι θα σκεπάσει τη γη, και παχύ σκοτάδι τα έθνη· επάνω, όμως, σε σένα θα ανατείλει ο Κύριος, και η δόξα του θα φανερωθεί επάνω σου.Και τα έθνη θάρθουν στο φως σου, και οι βασιλιάδες στη λάμψη της ανατολής σου” (ΗΣ 60:1-3). Αυτή την περίοδο αυτό ισχύει. Ο Κύριος μοιράζει καλέσματα, κινητοποιεί τους δικούς του για την μεγάλη μάχη, εξοπλίζει με χαρίσματα, ντύνει με πνευματικά όπλα και εργαλεία, καλεί την εκκλησία του σε αντανάκλαση της δόξας του επάνω της. Αν θέλεις να είσαι άνθρωπος ημέρα πρέπει να βρεις την κοινωνία σου με τον Κύριο, την ενότητα σου και τι σου έχει δοθεί να περπατήσεις. Διότι η ώρα για την φανέρωση των Υιών του Θεού πλησίασε και αυτοί που επιστρέφουν πολλούς σε δικαιοσύνη θα λάμψουν όπως η λαμπρότητα του στερεώματος· και, όπως τα αστέρια, στους αιώνες των αιώνων (ΔΑΝ 12:3).