ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ

από την Lana Vawser

«Έλκυσέ με· θα τρέξουμε πίσω σου· ο βασιλιάς με έβαλε μέσα στα εσώτερα δωμάτιά του·» (ΑΣΜ 1:4).

Πρόσφατα, άκουσα τον Κύριο να μιλάει πάνω σε πολλές ζωές πιστών που ανήκουν στο σώμα Του τον εξής λόγο: «Αλλάζω το ρυθμό για να σας προετοιμάσω για το νέο χώρο! Δώστε προσοχή στον ΡΥΘΜΟ!»

Όταν άκουσα τον λόγο, ένιωσα ότι ο Κύριος τονίζει έντονα αυτή τη στιγμή να δώσουμε προσοχή στον «ρυθμό Του» και να πάψουμε να τρέχουμε στον ρυθμό που έχουμε συνηθίσει.

Ο Κύριος μου έδειξε ότι οδηγεί πολλούς σε μια εποχή «που τους τραβάει πίσω» αλλά αυτό δεν είναι «καθυστέρηση», είναι για να μπούμε στο «δωμάτιο αύξησης» μαζί Του, βαθιά στο μυστικό μέρος για να προετοιμαστούμε για τον «νέο χώρο» .

Όταν ο Κύριος μου έδειξε το «δωμάτιο αύξησης», μου θύμισε το σκοτεινό θάλαμο εμφάνισης των φωτογραφιών. Δεν είναι ένα δωμάτιο με παχύ σκοτάδι αλλά ένας χώρος που μένεις κρυμμένος μέσα στον Ιησού και έχεις στενή κοινωνία σε τέτοιο βαθμό, που σε αφήνει να δεις μερικά απ’ τα πιο βαθιά μυστικά που βρίσκονται στην καρδιά Του και τις στρατηγικές από αυτό που πρόκειται να κάνει.

Μια μεγαλύτερη αποκάλυψη των τρόπων Του και της σοφίας Του. Είναι επίσης ένας τόπος που οδηγεί σε μεγαλύτερο μέτρο θεραπείας, απελευθέρωσης, αναζωογόνησης, σαφήνειας και πεποίθησης για το τι σου έχει δοθεί να κάνεις και τις αποστολές που είναι μπροστά.

Είδα μέσα απ’ αυτό να λαμβάνει χώρα μια επανεκκίνηση αλλά σε ένα νέο επίπεδο που δεν είχα ξαναδεί.

Ο Κύριος μου είπε επίσης: «Θέλω να χαμηλώσω τον θόρυβο και να ηρεμήσω τις φωνές. Πολλοί έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από άλλες φωνές. Γι’ αυτό τους φέρνω στο «μυστικό δωμάτιο αύξησης» για να ακούσουν ξανά τη φωνή Μου, να ακούσουν αυτό που μιλάω πάνω τους και σε τι τους έχω καλέσει σε αυτή τη νέα εποχή. Γνωρίζω επίσης ότι υπήρξαν αλλεπάλληλα κύματα της φωνής του εχθρού στη ζωή τους, που τους έχουν προκαλέσει κούραση. Στο δωμάτιο αύξησης μαζί Μου, θα τους οδηγήσω σε μεγάλη ανανέωση και αποκάλυψη που θα φέρει ζωή σε περιοχές που υπήρχε κούραση η οποία τους είχε πνίξει.

Ο Κύριος μίλησε ξανά: «Μην φοβάστε τη σιωπή». Ο Κύριος μου έδειξε ότι πολλοί απ’ αυτούς που καλεί σε κρυφό χρόνο μαζί Του είναι μαθημένοι να είναι πολύ απασχολημένοι. Έχουν συνηθίσει να τρέχουν «δεξιά και αριστερά» και να «χτίζουν πολλά με τα χέρια τους». Ο Κύριος τους φέρνει στο δωμάτιο της  αύξησης για να τους μάθει την ανάπαυση Εν Κυρίω και να ησυχάζουν μπροστά Του. Υπάρχουν πολλές «εσωτερικές ανησυχίες» που ο Κύριος θα φέρει σε τάξη και η ψυχή τους θα ξεκουραστεί.

Ο Κύριος ψιθύρισε ξανά: «Θα σφυρηλατήσω μέσα σ ‘αυτούς που θα μπουν στο μυστικό δωμάτιο αύξησης μαζί Μου ό,τι χρειάζεται για το ταξίδι που είναι μπροστά. Θα τους ελευθερώσω από φορτία, προσδοκίες και βάρη που κουβαλούσαν, που δεν προέρχονταν από Μένα. Θα επιδιορθώσω τα σπασμένα τους φτερά ώστε από αυτό το βαθύ μέρος μαζί Μου να είναι έπειτα έτοιμοι να πετάξουν ψηλότερα και μακρύτερα από ότι έχουν πετάξει μαζί Μου, ιππεύοντας σε όλα όσα έχω για αυτούς.

Επιτρέψτε μου να ρυθμίσω το ρυθμό για το νέο χώρο. Μην τρέχετε με αυτό που ήταν πάντα, αλλά αναζητήστε την καρδιά Μου για το νέο ρυθμό. Γιατί αλλάζω ημερολόγια, χρονοδιαγράμματα και ρυθμούς ζωής για να δημιουργήσω χώρο για αυτό που πρόκειται να κάνω στη ζωή αυτών που θα ανταποκριθούν. Καθώς θα μετέχουν στη διαδικασία Μου θα έρθουν σε ένα μέρος βαθιάς σοφίας, αποκάλυψης και κατανόησης του τι πρόκειται να κάνω τους επόμενους μήνες.

Αυτή είναι μια στιγμή που έχετε ανάγκη πολύ περισσότερο να  ΑΚΟΥΤΕ από Μένα παρά να μιλάτε, να χτίζετε, να κάνετε. Αυτή είναι η ώρα να επανεξετάσετε από το Πνεύμα Μου τον «ρυθμό» της ζωής σας και να μετακινηθείτε στον ΡΥΘΜΟ της καρδιάς Μου. Διότι από το «μυστικό δωμάτιο αύξησης» θα γεννηθούν ΚΙΝΗΜΑΤΑ που θα φιλοξενήσουν ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ του Πνεύματός Μου που δεν έχουν δει οι άνθρωποι ούτε βιώσει στο παρελθόν. Θα ξεπροβάλλουν με βρυχηθμό εξουσίας, αυθεντικότητας, δημιουργικότητας, αγνότητας και οράματος για να δημιουργήσουν, να χτίσουν και να τρέξουν μαζί Μου σε ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΡΙΝ. Θα ξέρουν πώς να μετακινηθούν σε αυτό που δεν έχει ξαναϋπάρξει πριν, καθώς διαπιστώνουν την έκκλησή Μου να περάσουν χρόνο βαθιά στο δωμάτιο αύξησης μαζί Μου. Καθώς δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να σιγήσουν όλο το θόρυβο, να αποσυνδεθούν από πράγματα που τους αποσπούν την προσοχή και να ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

Η Δόξα Μου θα είναι πάνω στην γέννα που θα λάβει χώρα μέσα απ’ το δωμάτιο της αύξησης,  σε αυτούς που ανταποκρίθηκαν να μπουν μέσα.

Καθώς θα βγουν έξω μαζί Μου, θα οδηγήσουν σε θερισμό ψυχών και δυνατά θαύματα, σημεία και τεράστια που θα είναι πρωτοφανής για αυτούς.

Η Δόξα και η φωτιά Μου επάνω τους θα καίει και θα λάμπει λαμπρά καθώς θα ανταποκρίνονται με το ΝΑΙ τους στην πρόσκληση Μου να ακούσουν τι ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ και στην ησυχία να ακούσουν τον χτύπο της καρδιάς Μου και να συγχρονιστούν με τον ρυθμό που χτυπάει. Η φωτιά θα καίει μέσα τους πιο βαθιά από ποτέ και θα τους κάνει να κινούνται στο ρυθμό της καρδιάς Μου, ώστε αυτά τα κινήματα και οι δυνατές ενέργειες του Πνεύματος Μου που θα ξεπηδήσουν μέσα από αυτούς να αντηχούν την καρδιά Μου και τον χτύπο της. Δεν θα υποκύπτουν στα πλήθη, θα κινούνται στο χτύπο της καρδιάς Μου και όλος ο ουρανός θα τους υποστηρίζει καθώς θα προχωρούν μπροστά, από το δωμάτιο αύξησης μαζί Μου στην συνεργασία με το Πνεύμα Μου για να κατακτήσουν αχαρτογράφητες περιοχές.