ΣΥΣΤΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ

Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων χρόνια πριν έως και σήμερα που ασχολούνται με την αστρολογία, την τηλεπάθεια, τον αποκρυφισμό, την μαγεία, τον σατανισμό και διάφορα είδη ανατολικών θρησκειών, γενικά με κάθε τι μεταφυσικό. Στην ουσία δεν συνειδητοποιούν με ποιόν πραγματικά ασχολούνται. Λίγοι από αυτούς γνωρίζουν ότι έρχονται σε επαφή με μια πολύ ισχυρή και απίστευτα ευφυή πνευματική δύναμη, που είναι επικεφαλής ενός τεράστιου στρατού από πνευματικές υπάρξεις του κακού.

Ο σατανάς ως αρχηγός αυτού του απέραντου στρατεύματος έχει σαν στόχο και σκοπό να τυφλώσει τοις διάνοιες των ανθρώπων. Γιατί αυτό άραγε;

Είτε το γνωρίζετε είτε όχι, αυτό το πρόσωπο επηρεάζει σε κάποιο βαθμό την ζωή του καθενός. Πολλοί αμφισβητούν την ύπαρξη του. Άλλοι τον αγνοούν ή τον υποτιμούν. Άλλωστε είναι ο ίδιος που θέλει με πάθος να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει.

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε πιστεύω ότι το μήνυμα αυτό είναι στην προτεραιότητα ενημέρωσης. Είμαστε όλοι κομμάτι μιας αόρατης σύγκρουσης που λαμβάνει χώρα γύρω μας. Είναι επείγον οι άνθρωποι να διαβάσουν αυτό το μήνυμα πριν είναι αργά για πολλούς. Είναι η ώρα η ανθρωπότητα να αφυπνιστεί. Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος και πιο κοντά από κάθε άλλη φορά. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου.

Στο βιβλίο αυτό ο σατανάς αποκαλύπτεται στον κόσμο, προκειμένου οι άνθρωποι να καταλάβουν και να προλάβουν την απώλεια της ψυχής τους, μια που ο μόνος τρόπος σωτηρίας είναι η αποδοχή της θυσίας Του Ιησού Χριστού. Του ίδιου του Θεού σε μορφή ανθρώπου.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Εάν πάρετε το βιβλίο στα χέρια σας ο σατανάς θα κάνει ότι μπορεί για να σας αποτρέψει να το διαβάσετε. Θα σας φέρει ίσως υπνηλία, θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή σας αλλού. Θα αρχίσουν να χτυπούν τα τηλέφωνα, θα σας φέρνει απρόσμενα εμπόδια ώστε να μην σας αφήσει να δώσετε προσοχή. Θα πρέπει να είσαι αποφασισμένος να γνωρίσεις της αλήθεια, μια αλήθεια που στην έχουν κρύψει από καιρό, αλλά ο Θεός που είναι δυνατότερος όλων, περιμένει να στην αποκαλύψει εάν κι εσύ το θέλεις πραγματικά.