ΣΥΣΤΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ”

την συνέντευξη πήρε ο Νίκος Σπίς

Ένα αληθινό… μυθιστόρημα. Μια πλήρης αποκαλυπτική μελέτη, για την αλήθεια της μεταθανάτιας ύπαρξής μας. Αποκάλυψη των όσων έχουν διαστρεβλωθεί εδώ και αιώνες.

Σύντομο απόσπασμα απ’ το βιβλίο:

«Με αυτή την σκέψη εκτοξεύθηκε στο άπειρο, βλέποντας κλεφτά άλλα ουράνια σώματα να λαμπυρίζουν στο χάος του διαστήματος. Ένα τεράστιο τούνελ ξαφνικά ανοίχτηκε μπροστά του, και μια ασύλληπτη δύναμη τον ρούφηξε κυριολεκτικά μέσα. Ήταν κάτι που συνέβαινε έξω από τον έλεγχό του. Σε λίγο βρέθηκε σε ένα πρωτοφανές περιβάλλον, σκοτεινό, κρύο, και απόκοσμο.

Προσπάθησε να καταλάβει που βρισκόταν. Την ίδια στιγμή αόρατες σατανικές αλλά αισθητές παρουσίες, έκαναν την εμφάνισή τους. Ο Άγγελος τρομοκρατήθηκε κυριολεκτικά. Μια εσωτερική φωνή του μίλησε.

-Τώρα λαμβάνεις μια μικρή αίσθηση της απομάκρυνσής σου από τον Θεό.

Ήθελα να έχεις αυτήν την εμπειρία. Θέλω να γνωρίζεις τι συμβαίνει στην άλλη πλευρά της αιωνιότητας. Ενώ ήδη έτρεμε από φόβο για όσα εξελίσσονταν γύρω του, το περιβάλλον ακαριαία άλλαξε. Άρχισε ξανά να διαπερνά το τούνελ. Στο βάθος του, όσο το διαπερνούσε με αστρική ταχύτητα, άρχισε να διακρίνει ένα εκτυφλωτικό φως. Προσπαθώντας να καταλάβει, μονολόγησε. Ακόμα δεν καταλαβαίνω, τι είναι αυτό το φως;»

Θα περιγράφατε το βιβλίο σας ως ιστορικό μυθιστόρημα;

Το βιβλίο μου περιγράφεται ως εξής: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΝΟΗΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αναφέρεστε σε μυθιστορηματική πλοκή και αποκαλυπτική έρευνα πάνω στην μεταθανάτια ύπαρξη του ανθρώπου. Πόσο καιρό σας πήρε για να τις συλλέξετε και με ποιόν τρόπο κάνατε την συλλογή της έρευνας;

Ασχολούμαι με το θέμα 30 και βάλε χρόνια. έχω ακούσει διαβάσει, και μελετήσει χιλιάδες, το εννοώ, μεταθανάτιες εμπειρίες. Γνωρίζω, (πολύ σοβαρό αυτό), ανθρώπους προσωπικά που μου έχουν εμπιστευτεί τις εμπειρίες τους. Στο πρώτο βιβλίο μου ο Αλέξανδρος -την εμπειρία του οποίου περιγράφω- είναι φίλος μου. Στο «Αποκαλύπτω», η εμπειρία του Βαγγέλη είναι από άνθρωπο που μου την εμπιστεύτηκε βλέποντας τα βίντεο μου.

Είναι  σημαντικό να τονίσω πως την πρώτη μου επαφή με το θέμα την είχα το 1975 όταν διάβασα το βιβλίο του Δρ. Μούντυ, Αμερικανού ψυχιάτρου, το LIFE AFTER LIFE που με συγκλόνισε. Τότε δεν είχα καταλάβει πως αυτός θα ήταν ο προορισμός της ζωής μου, μέχρι το τέλος της φυσικής μου ύπαρξης, σε αυτή τη γη.

Αναφέρεστε σε πραγματικά γεγονότα που αναφέρετε μέσα από τον ήρωα για τον οποίον γράφετε. Είναι υπαρκτό πρόσωπο ή αποτελεί ένα σύνολο από πρόσωπα;

Είναι απόλυτη αλήθεια το όνειρο που ξεκινάει το βιβλίο με τον παππού μου. Είναι καθαρά προσωπική εμπειρία. Η εμπειρία του Άγγελου είναι παρμένη από αλήθεια και από εμπειρίες που έχω επεξεργαστεί.

Η αναφορά στη νομισματική κρίση, την παγκοσμιοποίηση και την παγκόσμια ολοκληρωτική κυβέρνηση, μήπως μας προετοιμάζει για την έκδοση ενός ακόμη βιβλίου σας;

Το θέμα αυτό το μελετώ μέσα από πηγές που είναι απόλυτα αξιόπιστες, στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Δυστυχώς ο κόσμος γνωρίζει ελάχιστα, και πιστεύει ακόμα λιγότερα. Η αλήθεια είναι πολύ πιο προχωρημένη. Αρκεί να πω μόνο μια πληροφορία. Έχει ήδη αποφασιστεί, εδώ και καιρό, το όνομα της παγκόσμιας κυβέρνησης. Είναι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΗΣ. Πιστεύω πως πράγματι, το επόμενο βιβλίο, το οποίο ήδη είναι γραμμένο θα έχει αυτό το θέμα. Δεν το έχω κάνει ακόμα γιατί θα θεωρηθεί φαντασία. Αλλά θα το κάνω σύντομα.


Το βιβλίο του «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΩΝΗ (2109402569 & 6932413433). Μπορείτε να το βρείτε επίσης από τα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ (2103217917) και τις Εκδόσεις Ο  ΛΟΓΟΣ (210382395). Όποιος θέλει μπορεί να το παραγγείλει και στα τηλέφωνα 6977935734 & 2294023689 με το κόστος του βιβλίου στα 12 ευρώ, εκτός αν σταλεί οπότε θα υπάρξουν και έξοδα μεταφοράς.

 

Πηγή: Greece Update

(https://greeceupdate.blogspot.com/2021/10/blog-post.html)