ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

Η Αγία Γραφή στο βιβλίο της Γένεσης μιλάει για γίγαντες που υπήρχαν τον καιρό εκείνο επάνω στην γη.

ΚΑΙ όταν οι άνθρωποι άρχισαν να πληθύνονται επάνω στο πρόσωπο της γης, και γεννήθηκαν σ’ αυτούς θυγατέρες, βλέποντας οι γιοι τού Θεού τις θυγατέρες των ανθρώπων, ότι ήσαν ωραίες, πήραν για τον εαυτό τους γυναίκες από όλες όσες διάλεξαν.  Και ο Κύριος είπε: Δεν θα παραμείνει το πνεύμα μου πάντοτε μαζί με τον άνθρωπο, επειδή είναι σάρκα· οι ημέρες του θα είναι ακόμα 120 χρόνια. Κατά τις ημέρες εκείνες ήσαν οι γίγαντες επάνω στη γη, κι ακόμα, ύστερα, αφού οι γιοι του Θεού είχαν μπει μέσα στις θυγατέρες των ανθρώπων, κι αυτές τεκνοποίησαν σ’ αυτούς· εκείνοι ήσαν οι δυνατοί, οι ονομαστοί άνδρες από παλιά (ΓΕΝ 6:1-4).

Αυτή είναι η πρώτη αναφορά σε ύπαρξη γιγάντων επάνω στην γη αλλά και για την πηγή προέλευσης τους. Περισσότερες λεπτομέρειες μας δίνει το απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ. Επιπλέον το 1947, οι ανασκαφές στις σπηλιές του Κουμράν έφεραν στο φως μαζί με χίλια σχεδόν αρχαία ειλητάρια και μια περγαμηνή που πρόσφερε ενδείξεις σχετικά με τη κρίση των Νεφελείμ. Ονομάζεται «Το Βιβλίο των Γιγάντων». Δεν είναι μόνο όμως οι γραπτές μαρτυρίες που μιλούν για γίγαντες. Σε πολλούς λαούς ανά τον κόσμο έχουμε αναφορές, είτε στις μυθολογίες, είτε στην συλλογική μνήμη της κάθε φυλής.

Υπάρχουν όμως και ευρήματα, τα οποία αποδεικνύουν ότι οι μαρτυρίες δεν είναι απλά θρύλος αλλά αποδεδειγμένη πραγματικότητα!!! Τα τελευταία 200 χρόνια (και ειδικά από τις αρχές του 20ού αιώνα) η αρχαιολογική σκαπάνη φέρεται να αποκαλύπτει συχνά πυκνά γιγαντιαίους σκελετούς ή απολιθωμένα αποτυπώματα, επιβεβαιώνοντας την αναφορά της Βίβλου. Να μερικοί από αυτούς.

Το 1895 κοντά στο San Diego στην California ανακαλύφθηκε ένα καλοδιατηρημένο σώμα  γίγαντα ινδιάνου που ήταν εννέα πόδια ψηλός (Article from The World – October 6, 1895).

Οι συμβατικοί αρχαιολόγοι μέχρι και σήμερα παραμένουν πεισματικά σιωπηλοί για μια χαμένη φυλή γιγάντων που βρέθηκαν σε ταφικούς τύμβους κοντά στη λίμνη Ντέλεβαν του Ουισκόνσιν, όπου ανακαλύφθηκαν τον Μάιο του 1912!!!!  Η Ανασκαφή στη λίμνη Delavan όπου και έγινε από την εποπτεία από το Beloit College ( Μπέλοτ Κόλετζ ) και συμπεριέλαβε περισσότερα από 200 ομοιωματικά αναχώματα όπου αποδείχθηκαν ότι είναι κλασικά παραδείγματα προϊστορικής εποχής!!!!  Αλλά τα τεράστιων μέγεθος  σκελετών και επιμήκη κρανία που βρέθηκαν τον Μάιο του 1912 δεν ταιριάζουν σε αυτό που μας λένε οι επιστήμονες ότι δεν υπήρχαν γίγαντες στην γη και ότι όλα αυτά είναι θρησκευτικές αλλά θρύλοι διαφόρων λαών!!!! Τα ευρήματα ήταν τεράστια!!!! Ούτε κατά διάνοια δεν πλησίαζαν  κατά μέσο όρο το ύψος των ανθρώπων παρά τους περνούσαν τρεις και τέσσερεις φορές! Παράξενα κρανία: Τα πρώτα που βρέθηκαν αναφέρθηκαν στις 4 Μαΐου του 1912 μέσο της  της New York Times ( Νιου Υορκ Τάημς ), Οι 18 σκελετοί γιγάντων που βρέθηκαν από τους αδελφούς Peterson ( Πίτερσον ) στη λίμνη Lawn ( Λαβν ) σε αγρόκτημα στο νοτιοδυτικό Wisconsin ( ΟΥΙΣΚΟΝΣΙΝ ) με αρκετά παράξενα αλλά και αλλόκοτα χαρακτηριστικά. Το ύψος τους κυμαινόταν μεταξύ 2.50 έως και 3.50 μετρά ύψος και τα κρανία τους ήταν επιμήκεις σαν και τα παράξενα κρανιά του Περού! Τείνουν να είχαν μια διπλή σειρά δοντιών, 6 δάχτυλα στα πόδια, 6 δάχτυλα στα χέρια! Τα δόντια στο μπροστινό μέρος της γνάθου έχουν το στιλ των τακτικών  γομφίων. Αυτό πιστεύεται ότι οφείλεται ότι είχαν ξεπεράσει  το κανονικό διάρκεια ζωής.

Πρόσφατες ανασκαφές για την εγκατάσταση αγωγών φυσικού αερίου στην έρημο της νοτιοα νατολικής Σαουδικής Αραβίας έφεραν στο φως υπολείμματα σκελετού ενός ανθρώπου γιγαντι αίων διαστάσεων… Η συγκεκριμένη περιοχή ονομάζεται Ραμπ Αλ Κάλι. Την ανακάλυψη έκανε η ερευνητική ομάδα της Aramco.

Το θέμα είχε αρχίσει να προβάλεται κάπως, κυρίως μέσω αραβικών Μέσων Ενημέρωσης, και αυτό που ακολούθησε το αρχικό δέος και την έκπληξη ήταν η εύλογη απορία: «μα γιατί η ανακάλυψη αυτή δεν έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο;». Ώσπου, όπως ήταν αναμενόμενο, ήρθε η πανηγυρική διάψευση του. Αυτή είναι η δήλωση της Σαουδοαραβικής Aramco: Η φωτογραφία αποτελεί παραποίηση πρωτοτύπου που ανήκει στο Πανεπιστήμιο Cornwell των ΗΠΑ. Η πραγματική φωτογραφία, που τραβήχτηκε one, 16 Σεπτεμβρίου του 2000, απεικονίζει την πραγματική ανασκαφή ενός σκελετού μαστόδοντου (είδος προϊστορικού ελέφαντα) από επιστήμονες τον Πανεπιστημίου Cornwell στο Hyde Park, της Νέας Υόρκης. Στην παραποιημένη έκδοση, η εικόνα ενός ανθρώπινου σκελετού έχει τοποθετηθεί πάνω από τη σκηνή μαζί με μια ανθρώπινη μορφή μικρού μεγέθους για να δημιουργήσει την εντύπωση του γιγαντιαίου «σκελετού».

Αυτό όμως που θα παρατηρήσει ένα έμπειρο μάτι, εξετάζοντας τις δύο φωτογραφίες -την υποτιθέμενη πλαστή του γίγαντα και την υποτιθέμενη γνήσια του αμερικανικού πανεπιστημίου- είναι ότι πλαστή και κατασκευασμένη φωτογραφία είναι αυτή του πανεπιστημίου Cornell! Η επέμβαση είναι φανερή, ειδικά στις σκιές που ρίχνουν οι πάσσαλοι.

Στο Μαρόκο βρέθηκε σκελετός με ύψος 12 πόδια. Στις Φιλιππίνες βρέθηκε σκελετός με ύψος 17 πόδια. Στο Μεξικό το 1926 οι D.W. page Devalda βρίσκουν τεράστιους σκελετούς ύψος 10-12 ποδών. Οι περιοχές που έχουν βρεθεί στο Μεξικό είναι Sisoquiche-Tapextla-Mico River.

Στην Αφρική το 1936 o παλαιοντολόγος και ανθρωπολόγος Larson kohl από την Γερμανία βρήκε έναν γιγάντιο σκελετό στις άκρες της λίμνης ELYASI της κεντρικής Αφρικής. Σε όλη την Αμερικανική ήπειρο έχουν βρεθεί γιγάντιοι σκελετοί. Το 1833 στο Lanpock Rancho της Καλιφόρνια βρέθηκε σκελετός ύψους 12 ποδών με κοίλες σφαίρες, πέτρινα τσεκούρια κ.τ.λ. Το 1850, το 1875, το 1882 ο ερασιτέχνης αρχαιολόγος F.M. Fetty και η σύζυγος του βρήκαν σε ρηχή σπηλιά υπολείμματα γιγαντιαίου σκελετού καθιστού με χειροποίητα αντικείμενα -κτερίσματα από πέτρα και τσακμακόπετρα. Το 1883 βρέθηκε άλλος σκελετός από τον J.A Faulkner.

Είναι δυνατόν οι ανθρωπολόγοι να υποστηρίζουν ότι οι σκελετοί Κίνας (BLACKI), Ιάβας, Αυστραλίας κλπ. που συνοδεύονται από εργαλεία (50.000 έως 180.000 ετών) -π.χ. τσεκούρι 37 λιβρών (16 κιλών!- ήταν Γιγαντοπίθηκοι και όχι Άνθρωποι; Σκελετοί 1.000.000 ετών (Ιάβα), footprints, δηλαδή πατημασιές 9.000.000 ετών στη Νότιο Αφρική μήκους 4 ποδών από γυναίκα με ύψος 30 πόδια (9 μέτρα) και τα διδασκόμενα από την Ελληνική Μυθολογία οδηγούν σε πανάρχαιους ανθρώπους.

Στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ βρέθηκε γιγάντιος σκελετός. Αυτός ο σκελετός μετρήθηκε και βρέθηκε να είναι πάνω 12,5 πόδια ψηλός. Σε όλες της Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναφερθεί σκελετοί αυτού του τύπου και πιο πολύ νότιο ανατολικά και μάλιστα στην περιοχή της νότιας Φλώριδα ( οι ινδιάνοι της περιοχής αναφέρονται σε δασκάλους από τα αστέρια). Άλλες καταγεγραμμένες περιπτώσεις στη Β. Αμερική, το 1947 (death valley), σκελετούς ύψους 9 ποδών (μεγαλύτεροι των 3 μέτρων).

Στο Τενεσσή, το 1821 βρέθηκε σκελετός ύψος 7 ποδών από τον John Haywood. To 1800, βρέθηκε σκελετός κοντά στο Rutland της Νέας Υόρκης! Στο Evant Kanyon της Αριζόνας το 1923 δυο σκελετοί με ύψος 15 και 18 πόδια! Ομάδα στρατιωτών ξεθάβει στο Lompock Ranco της Καλιφόρνιας, το 1833, σκελετό ύψους 12 ποδών με μέγα-όπλα και πέτρινο φέρετρο. Άλλος σκελετός με ύψος 12 ποδών βρίσκεται το 1891, στο Crittenden της Αριζόνα. Σε δυο περιπτώσεις ο σκελετός είχε 6 δάχτυλα(Braton Tennesee) σε κάθε πόδι και 6 σε κάθε χέρι.

Το 1897 βρέθηκε σκελετός ύψους 9 ποδών κοντά στο Brewersuille της Ιντιάνα. Επίσης βρέθηκαν στην Bowa της Γιούτα, στο Zenesville στο Οχάιο και στη Νεβάδα πάλι στη Humboldt Lake σκελετοί με ύψος 8 1/2 και 10 πόδια! Το 1965 βρέθηκε σκελετός ύψους 8 ποδών και 9 ιντσών στο holly του Κεντάκι, ενώ υπάρχει και πλήθος άλλων περιπτώσεων.

 

Ας δούμε και τις πιο χαρακτηριστικές ελληνικές περιπτώσεις:
Α) Ο αρχαιολόγος Σλήμαν είχε ανακαλύψει στις Μυκήνες, σκελετούς της Ομηρικής περιόδου, ύψους 2,05 – 2,25 μέτρων οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί.
Β) Οι γίγαντες των Μυκηνών. Πολύ χαρακτηριστικά είναι τα περίφημα «κυκλώπεια τείχη» των Μυκηνών, που πολλοί αρχαιολόγοι πιστεύουν, ότι χτίστηκαν για να εξυπηρετήσουν όντα με διαστάσεις γιγάντων και που δεν θα μπορούσαν να δημιουργηθούν από ανθρώπους του σημερινού μεγέθους. Όμως σε ανασκαφές που έγιναν στην Αρχαία Πρόσυμνα της Αργολίδας, κοντά στα Κυκλώπεια τείχη των Μυκηνών, έγινε λόγος πριν από μερικά μόνο χρόνια για την ανακάλυψη βαθιά μέσα στο χώμα ανθρώπινων σκελετών ύψους… σχεδόν 5-6 μέτρων!!! Η απόκρυψη όμως, των συγκεκριμένων ευρημάτων, προκαλεί υποψίες..

Γ) Οι Γίγαντες της Μεσσηνίας. Δημοσίευμα εφημερίδος της «Εμπρός». Ένα περίεργο δημοσίευμα- απόκομμα εφημερίδας των αρχών του περασμένου αιώνα. ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΝ ΕΥΡΗΜΑ ΕΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ. ΔΥΟ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ-ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΙΝ ΕΝ ΤΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩ – Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ. «…Εκ θετικής και λίαν αξιοπίστου πηγής ανακοινούται ημιν, ότι εν τινι χωρίω της Μεσσηνίας ανευρέθησαν προ τινος ανασκαπτομένου αγρού τινος δύο γιγάντιοι σκελετοί ανθρώπων, μήκους τριών και ημίσεος περίπου μέτρων. Ο κάτοχος αυτών κατόρθωσε να τους μεταφέρη λάθρα εις Καλάτας, όπου και τους φυλάττε, καραδοκών την ευκαιρίαν όπως τους εξαγάγη εις το εξωτερικόν. Εμάθομεν δ’ ότι ο κύριος ούτος ήλθεν ήδη εις διαπραγματεύσεις μετά της διευθύνσεως του…»

Δ) Το Σεπτέμβριο του 1999 στην εθνική πινακοθήκη πραγματοποιήθηκε μια έκθεση υπό την αιγίδα του αμερικανού καθηγητή J.W.Pawlingson. Ο καθηγητής αυτός είχε κάνει εκτεταμένες ανασκαφές στην Τίρυνθα στο Βουνοπράσιο και σε άλλα μέρη, και έφερε στο φως συγκλονιστικά ευρήματα σε πολύ καλή κατάσταση. Τα ευρήματα αυτά είναι περικεφαλαίες, θώρακες, ξίφη, γιγαντιαίου μεγέθους ! Σήμερα τα ευρήματα αυτά βρίσκονται στο Ιλινόις της Αμερικής και συγκεκριμένα στο FRITT INSTITUTE του Σικάγου. Το μυστήριο είναι πως μεταφέρθηκαν εκεί; Ποιοι μεσολάβησαν από εδώ και έδωσαν την άδεια; Και για ποιο λόγο βρίσκονται εκεί πέρα αυτά τα ευρήματα; Δυστυχώς αυτές οι απορίες μένουν αναπάντητες.

Ε) Σύμφωνα με μία μαρτυρία, κατά την διάρκεια διανοίξεως του μετρό στην Αθήνα, στην περιοχή της Ομόνοιας, βρέθηκαν γύρω στους 120 σκελετούς, περίπου τριών μέτρων ύψους ο καθένας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με άκρα μυστικότητα κάπου αλλού.. Από τότε κανείς δεν ξέρει τι απέγιναν.. Φυσικά, ποτέ δεν ανακοινώθηκε επίσημα αυτή η σπουδαία ανακάλυψη. Η συγκεκριμένη καταγγελία παρουσιάζεται ανώνυμα από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο σε εκπομπή του.

Γιατί κάθε εύρημα που αποδεικνύει την ύπαρξη γιγάντων κάποτε στον πλανήτη μας, προσπαθούν να το αποκρύψουν ή να το βγάλουν πλαστό; Γιατί αυτόματα η ύπαρξη γιγάντων επιβεβαιώνει την Αγία Γραφή και ακυρώνει το μυθιστόρημα της εξέλιξης των ειδών. Αλλάζει τα «δεδομένα» και αναγκάζει τους επιστήμονες να συμφωνήσουν με τις μαρτυρίες της.