“ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ”

από την Ειρήνη Μπαλτατέσκου Γερασιμάτου

Ένας ενθαρρυντικός λόγος από τον Κύριο για τα παιδιά Του που βρίσκονται σε αναμονή και δεν έχουν δει ακόμα τις υποσχέσεις Του στις ζωές τους να γίνονται πραγματικότητα.

      Παιδί μου, περίμενε τον δικό Μου χρόνο.

      Ο χρόνος Μου είναι πάντα τέλειος και υπέρ σου.

Το γνωρίζω πως έχεις πολλά στο κεφάλι σου, στο πρόγραμμα σου και στη ζωή σου, πολλά για τα οποία μάλιστα μέριμνας, όμως σου ζητάω να αφήσεις τα βάρη σου και τις μέριμνες σου σε Εμένα.

Εγώ θα τα φροντίσω όλα και θα ανοίξω τις καταλληλότερες πόρτες για εσένα. Το γνωρίζω πως έχεις ζήλο για τα πράγματα που έχω τοποθετήσει στη καρδιά σου. Το ξέρω πως επιθυμείς να πετάξεις και να τρέξεις, βλέπω τον ενθουσιασμό σου. Παρ’ όλα αυτά, όπως ο γεωργός φροντίζει την άμπελο του και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να μαζέψει τα σταφύλια, έτσι και Εγώ εργάζομαι ακούραστα να σε προετοιμάσω κατάλληλα για να φέρεις περισσότερο καρπό, στην κατάλληλη στιγμή.

Μην προτρέχεις, μην προσπαθείς να πετάξεις ψηλά πρώτου ολοκληρωθούν τα σχέδια Μου. Η δύναμη σου θα σε απογοητεύσει καθώς εξασθενεί και τα όνειρα σου θα μαραθούν. Εμπιστεύσου Με παιδί μου, θέλω μόνο το καλό σου. Τα όνειρα που έχω για εσένα είναι πολύ μεγαλύτερα από εκείνα που μπορείς εσύ να φανταστείς. Εμπιστεύσου Με.

Θα τρέξεις ακόμα πιο μακριά και θα πετάξεις ακόμα πιο ψηλά εάν επιλέξεις να περιμένεις με υπομονή για εκείνα που Εγώ έχω για εσένα. Δεν θα επιτρέψω σε τίποτα και σε κανέναν να κλέψουν την ευλογία σου.

Εάν είσαι πρόθυμος και υπάκουος σε εκείνα που σε συμβουλεύω, θα φας από τα αγαθά της γης, ανεξαρτήτως εποχής. Θα είσαι σαν δέντρο φυτεμένο κοντά σε ρυάκια νερών, που δεν μαραίνεται και θα ευοδώνεσαι σε κάθε καιρό.

Έχω καλά σχέδια για εσένα, γιατί σε αγαπάω και ευφραίνεται η καρδιά Μου όταν σε βλέπω να απολαμβάνεις τη ζωή μαζί Μου και όλα αυτά που σου χαρίζω. Δεν είμαι σαν τους ανθρώπους, δεν θα σε τιμωρήσω ή εκδικηθώ επειδή επιλέγεις να κανείς τα δικά σου ή να φύγεις μακριά μου. Δεν θα φέρω αρρώστια, κατάρα, ή πόνο επάνω σου για να σου διδάξω κάτι. Οι επιλογές από μόνες τους, έχουν συνέπειες. Εγώ περιμένω με ενθουσιασμό για την ημέρα που θα επιστρέψεις στην αγκαλιά Μου και που θα επιλέξεις να Με εμπιστευτείς.

Εγώ περιμένω με ενθουσιασμό για την ημέρα που θα θελήσεις να περπατήσουμε μαζί.

Πλησίασε Με, παιδί Μου, και σου υπόσχομαι πως αυτή η εποχή της «αναμονής» θα σου φέρει τις πιο γλυκές και ένδοξες ανταμοιβές.

Σε αγαπάω με αγάπη αιώνια,

Ο Ουράνιος Μπαμπάκας σου.