Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ SITE “ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ”

Ο κόσμος αυτός βρίσκεται κάτω από ένα καθεστώς σύγχυσης και συνεχόμενων οχετών ψεύδους. Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό (και πιο επικίνδυνο) είναι η σύγχυση. Η σύγχυση δεν περιέχει μόνο ψέμα, αλλά ψέμα ανακατεμένο με αλήθεια και γι’ αυτό είναι το πιο θανατηφόρο. Μοιάζει με δηλητήριο που μολύνει το πνεύμα και μόλις εδραιωθεί στην καρδιά οδηγεί τον άνθρωπο σε πώρωση και στο τέλος στον πνευματικό θάνατο. Αυτό δεν πρέπει να μας φαίνεται παράξενο απ’ τη στιγμή που το δεδομένο του πλανήτη σε αυτή την φάση είναι να έχει για άρχων του τον διάβολο. Αυτόν που ονομάζεται ο πλανών την οικουμένη όλη, το φίδι το αρχαίο, πατέρας του ψεύδους και ανθρωποκτόνος. Το ψέμα και το πνεύμα της σύγχυσης δεν θα το βρεις σε μια περιοχή μόνο, αλλά σε κάθε έκφραση και τομέα της ανθρώπινης ζωής. Θα το βρεις στην πολιτική, στην τέχνη, στις ιδεολογίες, στα οικονομικά συστήματα, στην επιστήμη, στις θρησκείες. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε τι είναι ψέμα. Αλλά επαναλαμβάνω ότι η σύγχυση περιλαμβάνει ψέμα με αλήθεια μαζί. Ανακατεμένα σαν να είναι ένα και γι’ αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να τα ξεχωρίσεις. Ακόμη κι αν το ποσοστό του ψεύδους είναι πολύ μικρό, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επηρεάζει όλο το υπόλοιπό περιεχόμενο. Ή ότι μια μικρή ποσότητα δεν μπορεί να φέρει τεράστια αλλοίωση.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Θεός μένει αμέτοχος. Στο ψέμα απαντάει με αλήθεια και στο σκοτάδι με φως. Μας καλεί να βγούμε έξω απ’ όλα τα συστήματα ψεύδους που κληρονομήσαμε μόνο και μόνο επειδή ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει να αλλάξουμε πλανήτη, αλλά να αναγνωρίσουμε και να απορρίψουμε απ’ το μυαλό μας τα ψέματα που έχουμε αποδεχθεί. Πως θα γίνει αυτό;

Ο Ιησούς είπε: Θα γνωρίσετε την αλήθεια και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει. Το ζητούμενο είναι να θέλεις την αλήθεια και να αγαπάς περισσότερο το φώς απ’ όσο αγαπάς το σκοτάδι. Ένα σκοτάδι που σε έχει υποδουλώσει και σε κάνει με τον ένα η τον άλλο τρόπο και σένα να το υπηρετείς. Ακόμη κι αν δεν το καταλαβαίνεις. Ακόμη κι να δεν το συναισθάνεσαι. Αλλά είτε μας αρέσει είτε όχι, είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι δύο Κύριοι υπάρχουν και είτε τον ένα υπηρετούμε είτε τον άλλον. Όσο κι αν φαίνεται δυσάρεστο στην ανθρώπινη «αξιοπρέπεια», δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση.

Στην δική μου προσωπική πορεία και καθώς γνώρισα την φύση και των δυο Κυρίων (όπως ο κάθε ένας που θα περάσει από εδώ) διάλεξα να υπηρετώ Αυτόν που εκπροσωπεί το φως, την αλήθεια, την ελευθερία (την πραγματική) την καλοσύνη, την αρετή και την αγάπη. Γι’ αυτό και το site αυτό έχει ταχθεί στο να είναι ένα κανάλι δικό Του. Ένα μέσο που φέρνει φως πάνω στο σκοτάδι και φωτίζει κάθε ψέμα, ώστε όποιος θέλει να έχει την ευκαιρία να δει και να βγει έξω αν θέλει.

Εύχομαι να γνωρίσεις την αλήθεια, η οποία δεν είναι μια αόριστη έννοια, αλλά ένα Πρόσωπο, αυτός που μας έφερε στην ύπαρξη και είναι η αιτία όλων όσων τα μάτια μας βλέπουν. Είναι Αυτός που αξίζει να εμπιστευτείς την ζωή σου, για το τώρα σου και για όλη την αιωνιότητα. Καθώς εδώ είναι μόνο η αρχή ενός υπέροχου ταξιδιού, μιας όμορφης περιπέτειας που μόλις έχει αρχίσει και γι’ αυτούς που θα διαλέξουν την σωστή πλευρά θα επεκταθεί μέσα στην αιωνιότητα.