ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ (Video)

Αυτή η ταινία έγινε για να ειρωνευτεί αυτούς που μιλούν για συμβόλαια με τον διάβολο και για πώληση της ψυχής με αντάλλαγμα φήμη και δόξα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι συμφωνίες με τον διάβολο δεν είναι πραγματικές. Μια τακτική των ανθρώπων που υπηρετούν τον σατανά είναι όταν μια αλήθεια αρχίζει να γίνεται γνωστή να βάλουν αυτή την αλήθεια μπροστά στην μούρη σου για να σε πείσουν ότι δεν υπάρχει, αλλά είναι άλλη μια συνωμοσιολογία. Κοινώς να θολώσουν το τοπίο. Άλλωστε και ο ίδιος ο σατανάς στην ταινία λέει: «Το καλύτερο μέρος για να κρατήσεις ένα μυστικό είναι να το βάλεις μπροστά σε αυτόν που το βλέπει». Ή θα το δεις κι εσύ ή θα πεις «έλα τώρα ας μην είμαστε υπερβολικοί, όλα είναι ένα καλοστημένο marketing». Κι αν επιλέξεις το δεύτερο συνεχίζει να μένεις στην παγίδα του, που δεν είναι άλλη από το να είσαι πολίτης του βασίλειού του σκοταδιού.

 Γι’ αυτούς όμως που έχουν τα μάτια της καρδιάς τους ανοιχτά, είναι μια επιπλέον φανέρωση του πως εργάζεται ο εχθρός της ψυχής μέσα στο ανθρώπινο γένος. Η αλήθεια που παρουσιάζει ως μη αλήθεια, είναι αλήθεια και ακριβώς όπως λειτουργούν τα πράγματα. Ο διάβολος ψάχνει για όργανα, εργαλεία, ιερείς που σε δημόσια θέα να προκαλούν κι άλλους να τον λατρεύουν, αφού πολλές συναυλίες δεν είναι κάτι άλλο παρά σατανιστικά τελετουργικά. Επίσης τους χρησιμοποιεί για να διαφθείρουν τους νέους, να προβάλουν διεστραμμένα πρότυπα, να τους οδηγήσουν σε ένα lifestyle ασέβειας και ανταρσίας απέναντι του Θεού με απώτατο στόχο την ίδια την απώλεια.

 Αυτές οι πληροφορίες λοιπόν δεν πρέπει να γελοιοποιούνται αλλά να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη γιατί δεν είναι τίποτα λιγότερα απ’ την ίδια την πραγματικότητα.