ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ

γράφει ο Βίκτωρ Κλάγκας

Προς το σώμα του ΧΡΙΣΤΟΥ, απανταχού, απευθύνω ένα προφητικό μήνυμα κατ’ εμέ που έλαβα μέσα από ένα ενύπνιο που μου έδειξε ο  ΚΥΡΙΟΣ και αφορά το πως θα έρθει αποκατάσταση πάνω στην γη.

Ήμουν σε ένα τεράστιο όρος, μπορεί και δέκα φορές πιο ψηλό από το Έβερεστ σε βαθμό που έβλεπα την καμπυλότητα της γης. Ήμουν εκεί στο πιο ψηλό σημείο σε ένα μέρος σαν εξέδρα και αγνάντευα από εκεί όλη την γη.

Παρατηρούσα που ήταν ξερή και άνυδρη, δεν υπήρχε βλάστηση, τα ποτάμια και τα ρυάκια ήταν μολυσμένα και παντού  μύριζε αποσύνθεση και σαπίλα. Παντού θάνατος, έρημος, νεκρά δέντρα, άγρια βράχια και καυτές  πέτρες ξεπροβάλανε σε όλο το μήκος και το πλάτος της. Είπα μέσα μου «ωραία είναι από τόσο ψηλά» γιατί στην αρχή δεν είχα αίσθηση της καταστροφής και του θανάτου που υπήρχε κάτω στην γη, εξαιτίας ότι ζούσα τόσο ψηλά και ήμουν ασφαλής εκεί πάνω.

Τότε ξάφνου εμφανίστηκαν πέντε βασιλιάδες που εξέπεμπαν εξουσία. Φορούσαν όλοι στέμμα και κάθε ένας κρατούσε από ένα μουσικό όργανο. Είχαν όργανα πνευστά, κρουστά, και έγχορδα. Όταν τους πρόσεξα πιο καλά παρατήρησα ότι φορούσαν απλά ενδύματα, αλλά ήταν αρχοντικά λες και τα είχε φτιάξει κάποιος από ένα ανώτερο πολιτισμό. Είχαν αρχοντικό ανάστημα και ένα τέτοιο βηματισμό που όταν τους έβλεπες έλεγες ότι είναι οι πιο σίγουροι άνθρωποι πάνω στην γη. Ήξεραν ποιοι ήταν και τι ήθελαν να επιτελέσουν. Τότε κάθισαν αναπαυτικά στην άκρη του βουνού και άρχισαν να παίζουν τα μουσικά τους όργανα. Από τα μουσικά όργανα άρχισε να βγαίνει μια μουσική άλλης διάστασης που είχε την μορφή ενός μικρού αέρα. Κατάλαβα ότι αυτό το αεράκι ήταν το χρίσμα του Αγίου Πνεύματος. Όσο παίζανε  τόσο το αεράκι  μεγάλωνε και γινότανε δυνατός άνεμος που άρχιζε με μεγάλη ταχύτητα, δύναμη και ισχύ να κατηφορίζει όλη την πλαγιά του βουνού. Απ’ όπου περνούσε, δημιουργούσε πίσω του βλάστηση και κάθε περιοχή που άγγιζε έφερνε θεραπεία και αποκατάσταση. Χορτάρι κάθε είδους άνθιζε, ποτάμια σχηματίζονταν, δέντρα καρποφόρα έκαναν την εμφάνιση  τους. Η απαίσια ατμόσφαιρα άλλαζε και γινόταν γλυκιά, γεμάτη με τις μυρωδιές της φύσης και της γης.

Καταλάβαινα ότι ήταν το  Άγιο Πνεύμα που μέσα από την διακονία αυτών των πέντε Βασιλιάδων έπνεε παντού και έφερνε αποκατάσταση σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Δεν γνώριζα όμως ποιοι είναι αυτοί οι πέντε Βασιλιάδες. Την στιγμή που μου δημιουργήθηκε η απορία το όνειρο διακόπηκε απότομα. Ξύπνησα και ένιωσα ότι πρέπει να ανοίξω την Γραφή. Ξέρετε που έπεσα;

Κι αυτός έδωσε άλλους μεν αποστόλους, άλλους δε προφήτες, άλλους δε ευαγγελιστές, άλλους δε ποιμένες και δασκάλους, για την τελειοποίηση των αγίων, για το έργο τής διακονίας, για την οικοδομή τού σώματος του Χριστού· μέχρις ότου όλοι ανεξαίρετα να φτάσουμε στην ενότητα της πίστης, και της επίγνωσης του Υιού τού Θεού, σε τέλειον άνδρα, σε μέτρο ηλικίας τού πληρώματος του Χριστού· για να μη είμαστε πλέον νήπιοι, με το να κυματιζόμαστε και να περιφερόμαστε με κάθε άνεμο της διδασκαλίας, μέσα στη δολιότητα των ανθρώπων, μέσα στην πανουργία προς μεθόδευση της πλάνης· αλλά, ζώντας την αλήθεια με αγάπη, να αυξηθούμε σ’ αυτόν σε όλα, αυτός που είναι η κεφαλή, ο Χριστός· από τον οποίο ολόκληρο το σώμα, καθώς συναρμολογείται και καθώς συνδέεται με κάθε συνάφεια των μελών που συνεργούν, σύμφωνα με την ανάλογη ενέργεια καθενός μέρους ξεχωριστά, κάνει την αύξηση του σώματος, για τη δική του οικοδομή, με αγάπη. (Εφεσίους 4:11-16).

Τότε μέσα μου έλαβα την πληροφορία ότι η πενταπλή διακονία είναι οι υψωμένοι Βασιλείς που είδα στην όραση. Ο ΘΕΟΣ να μιλήσει στις καρδιές σας την αλήθεια Του στο όνομα του ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ.