Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΡΙΣΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΟΞΑ

Ο προφητικός λόγος είναι της Christa Elisha, Oxford, OH

«Η αλλαγή έρχεται ταχέως» λέει ο Κύριος. «Θέτω ένα ξεκάθαρο όριο. Οι μέρες της χλιαρότητας και της διψυχίας για το αν είσαι μαζί Μου ή εναντίον Μου τέλειωσαν. Έρχεται ένας διαχωρισμός όπου θα συγκεντρώσω το ποίμνιο Μου και θα διαχωρίσω τα πρόβατα από τα κατσίκια».

«Όταν οι δίκαιοι κράζουν θα τους εισακούσω. Ναι, τα ταρακουνήματα θα έρθουν. Ναι, υπάρχει παχύ σκοτάδι, αλλά οι άνθρωποι Μου θα καίγονται και θα λάμπουν με την φωτιά της Παρουσίας Μου και η γη θα γεμίσει με την δόξα Μου. Ακόμη και τώρα οι λαμπεροί μου υψώνονται, κουβαλώντας τις σφαίρες της Βασιλείας Μου. Στο στόμα τους είναι κλειδιά πάνω σε περιοχές της ανθρώπινης ζωής. Καθώς ανοίγουν το στόμα τους θα ανοίξουν πόρτες προορισμών και θα κλείσουν δαιμονικές πύλες που έχουν διεισδύσει στη γη».

«Είναι το σκοτάδι μεγαλύτερο από Εμένα;» λέει ο Κύριος. «Δεν είμαι ο Γιαχβέ, ο Κύριος ο Θεός που είναι Δυνατός και Ισχυρός στη μάχη; Δεν θα αφήσω το Όνομα μου να γίνεται περίγελος στα έθνη. Την ώρα της συμφοράς, οι άνθρωποι θα τρέξουν στη Βασιλεία Μου. Θα γνωρίσουν ότι Εγώ Είμαι η μοναδική τους ελπίδα».

«Ένας μεγάλος διαχωρισμός έρχεται» λέει ο Κύριος, «μεταξύ αυτών που ανήκουν στην εκκλησία Μου και αυτούς που δεν ανήκουν. Επειδή σε καιρό συμφοράς και πείνας οι άνθρωποι Μου δεν θα υποφέρουν από τις συνέπειες που θα έρθουν στους πονηρούς. Όχι, αλλά θα σωθούν σε καιρό ταραχής. Τα μάτια Μου είναι επάνω σε κάθε ένα που με λατρεύει και με αγαπά αληθινά ακόμη και στους πιο αδύναμους. Και κάθε ένας που θα επικαλεστεί το Όνομα του Κυρίου θα σωθεί».

Αυτός δεν είναι ο τελικός διαχωρισμός που περιγράφει το 25ο κεφάλαιο του Ματθαίου αλλά ένας μερικός προ – διαχωρισμός ανάμεσα σε αυτούς που Τον ακολουθούν και σε αυτούς που έχουν το Όνομα Του αλλά ακολουθούν τους δρόμους τους.

«Το πιστό Μου υπόλοιπό θα έχει την υπερφυσική Μου δύναμη, την υπερφυσική Μου αντοχή, υπερφυσική σοφία, υπερφυσική προστασία και υπερφυσική προμήθεια όπως στην γη Γεσέν. Και το χέρι Μου θα σκεπάσει τον λαό Μου» λέει ο Κύριος. «Λέω πάλι, ο λαός Μου θα διαχωριστεί και θα ξεχωριστεί από τους υπόλοιπους. Ο κόσμος θα τους γνωρίσει από τους καρπούς τους και από το φως τους». Το Σώμα του Χριστού θα λειτουργεί μέσα στον κόσμο σαν μια καλά λαδωμένη μηχανή, και θα είναι σαν πολεμική μηχανή και πολιορκητική μηχανή εναντίον των πυλών της Κόλασης και του στρατού του σκότους.

«Δεν θα επιτρέψω άλλο στους ανθρώπους να ζουν με μια μορφή ευσέβειας αλλά να αρνούνται την δύναμη της. Διότι στις μέρες που έρχονται η δύναμη Μου θα είναι απαραίτητη» λέει ο Κύριος. «Και αυτοί που δεν θα έχουν την Δύναμη Μου να εργάζεται σε αυτούς και μέσα από αυτούς με τέλεια ψυχή πραγματικά θα βρεθούν σε μεγάλη ανάγκη. Οι μέρες των διαφωνιών πάνω στον λόγο Μου φτάνουν στο τέλος τους και μια σαφή διάκριση έρχεται στην αλήθεια».

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΜΟΥ: ΑΓΙΑΣΤΕΙΤΕ! ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ!

«Στους δίκαιούς Μου λέω: Μην ταράζεστε, ούτε να φοβάστε, αλλά να είστε γενναίοι και θαρραλέοι. Καθαριστείτε γιατί στις μέρες που έρχονται θα κάνω μεγάλα θαύματα ανάμεσά σας. Θα καθοδηγείστε απ’ την φωτιά Μου και από το σύννεφο της δόξας Μου. Και το όνομά Μου θα είναι μεγάλο, και θα επαινεθεί πολύ. Θα δείτε την καλοσύνη Μου στη γη των ζωντανών, γιατί η δόξα Μου είναι η καλοσύνη Μου».

«Έχετε εισέλθει στις ημέρες της δόξας, όπου ο λαός Μου θα λειτουργεί με την πίστη Μου και θα κάνει κατορθώματα. Ο κόσμος θα αιχμαλωτιστεί από δέος, θαυμασμό και τον φόβο του Κυρίου ο οποίος θα  καθιερώσει πάλι σοφία και δικαιοσύνη. Ακόμη κι αν παχύ σκοτάδι σκεπάζει ξανά τη γη, σας λέω: Λαέ Μου, να είστε έτοιμοι!»

«Αυτοί με τα καταναλωμένα φιτίλια και το λάδι στα λυχνάρια τους θα είναι ένα λαμπρό φως στα έθνη. Το φως Μου, η δόξα Μου, η φωτιά Μου θα διώξει το σκοτάδι μπροστά σου και θα σκορπίσει τον εχθρό με 7 τρόπους. Το διάταγμα μου από τον Ουρανό απελευθερώθηκε στη γη: Ξύπνα, εσύ που κοιμάσαι, σήκω από τους νεκρούς, γιατί η δόξα του Κυρίου έχει ανατείλει πάνω σου!»

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΗ

«Δεν υπάρχει ανθρώπινη ατζέντα που να μπορεί να σταματήσει την κίνησή Μου», λέει ο Κύριος. «Γιατί ποιος είναι ο άνθρωπος που νομίζει ότι μπορεί να οργιστεί εναντίον Μου και των σκοπών Μου για αυτή τη γη; Δεν ήμουν Εγώ που σε καθιέρωσα και σε κάλεσα με το όνομα σου; Όσους έδωσα στον Υιό Μου, κανείς δεν θα τους αρπάξει από Αυτόν! Θα έχουμε τη Νύφη μας από κάθε έθνος και γλώσσα χωρίς κηλίδες ή ατέλειες!»

«Τα έθνη του κόσμου θα θαυμάσουν εκεί που κάποτε χλεύασαν. Ιδού, κάθομαι στους ουρανούς και γελάω καθώς οι εχθροί Μου γίνονται ήδη υποπόδιο Μου».

ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ!

«Προχωρήστε, άγιοι, στη νίκη! Το πνεύμα του Ηλία απελευθερώνεται πάνω από τη γη και θα υπάρχει μια παρέα ντυμένων με μανδύες από δέρματα καμήλας του Ιωάννη του Βαπτιστή που θα φωνάζουν στην έρημο για να προετοιμάσουν τις καρδιές να Με δεχτούν! Η διάσταση της Βασιλείας του Ουρανού απελευθερώνεται πάνω στην γη και παθιασμένοι άνθρωποι θα λάβουν απ’ τη δύναμή της. Οι τυφλοί θα δουν ξανά, οι ανάπηροι θα περπατήσουν, οι λεπροί θα θεραπευτούν, οι κουφοί θα ακούσουν, οι νεκροί θα αναστηθούν στη ζωή, και οι φτωχοί και σπασμένοι θα είναι έτοιμοι να ακούσουν για την ελπίδα της σωτηρίας!»

«Σας λέω ότι η ευλογία του Ουρανού θα έρθει σε εκείνους που δεν έχουν σκανδαλιστεί σε Μένα και σε αυτούς που επιλέγω να χρησιμοποιήσω τις μέρες που είναι μπροστά».