Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ GAY ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Κατανοώ ανθρώπους που γεννήθηκαν με αυτή την τάση, ή που έφτασαν εκεί μετά από συγκεριμένα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην ζωή τους, καθώς η ερμηνεία του φαινομένου της ομοφυλοφιλίας δεν είναι απλή υπόθεση. Είμαι υπέρ της υπεράσπισης ανθρώπων με μπερδεμένη σεξουαλική ταυτότητα που υφίσταται bullying για αυτό το λόγο και της διδασκαλίας σεβασμού προς αυτά τα άτομα και προς κάθε έναν.

Φράσεις όμως: «Ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι απλώς άνθρωπος», «είναι βαθιά ριζωμένο στην ελληνική κοινωνία το στερεοτυπικό άνδρας- γυναίκα», είναι απαράδεκτες.

Κι αυτό διότι δεν είναι μόνο το δικαίωμα που διεκδικούν να ζουν ως gay, αλλά ότι θέλουν να επιβάλουν σε αυτούς που δεν είναι, ότι είναι λάθος να αισθάνονται άντρας και γυναίκα. Ο άντρας και η γυναίκα δεν είναι όμως στερεότυπο, αλλά έτσι έφτιαξε εξαρχής ο Θεός τον άνθρωπο. «Και ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο σύμφωνα, με την δική του εικόνα. Αρσενικό και θηλυκό τους δημιούργησε» (ΓΕΝ 1:27).

Η ρίζα λοιπόν όλων αυτών έχει να κάνει με την επανάσταση απέναντι στον Θεό. Ο συλλογισμός που κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά είναι ο εξής: «Δεν θα ορίσεις Εσύ, τι θα είμαι εγώ. Εγώ θα διαλέξω για τον εαυτό μου». Αυτό λοιπόν δεν έχει όρια και δεν διανοούμαστε που μπορεί να οδηγήσει, αλλά ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει. Ήδη στην Νορβηγία (στην οποία αναφέρεται το παρακάτω άρθρο) κάθε σεξουαλική διαστροφή, ακόμη και ο βιασμός μικρών παιδιών, θεωρείτε δικαίωμα και πρέπει να θεωρείται αποδεκτή. Εσείς αυτή την Ευρώπη θέλετε; Γιατί όλα αυτά δεν είναι μακριά. Επίσης έχουμε τις μεταμορφώσεις τύπου alien, ο άνθρωπος σαύρα, ο άνθρωπος τίγρη και άλλες μέσα από επεμβάσεις. Αυτή την κοινωνία θέλετε;

Κάποιος είπε κάποτε, ότι όταν ένας εχθρός πείσει τον αντίπαλό ότι δεν υπάρχει, είναι θέμα χρόνου να το αλώσει από μέσα, χωρίς καμία αντίσταση. Ποιος είναι όμως αυτός που θέλει να αλλοιώσει και να μολύνει την πραγματικότητα άντρας και γυναίκα, να αποδημήσει τα φύλα, αλλά και την οικογένεια όπως την σχεδίασε ο Θεός; Δεν είναι ο διάβολος; Ο οποίος με αυτό τον τρόπο θέλει να λερώσει την εικόνα του Θεού, που η πιο άμεση έκφραση της στην γη, είναι μέσα από τον άντρα και τη γυναίκα. Θέλει να γελοιοποιήσει το κατ’ εικόνα δημιούργημα του Θεού, εκδικούμενος με αυτό τον τρόπο τον Θεό. Το πιο παράδοξο όμως όλων είναι ότι ο άνθρωπος συμμαχεί μαζί με αυτό το διεστραμμένο όν. Συμμαχεί με τον εχθρό του και συναινεί στην ίδια την γελοιοποίηση του. Νομίζοντας ότι σπάζοντας αυτά τα «στερεότυπα» θα ελευθερωθεί, ενώ στην πραγματικότητα οδεύει μια ώρα γρηγορότερα προς την ολοκληρωτική αλλοίωση και καταστροφή του.

Παρακαλώ πριν την οποιαδήποτε αντίδραση διαβάστε το παρακάτω άρθρο:

Στην Κόλαση της Νορβηγίας [Πώς θα είναι αύριο η Ευρώπη]