Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!

γράφει ο Βίκτωρ Κλάγκας

Θα σας πω μια εμπειρία που είχα στην αρχή της πίστης μου και με δίδαξε πόσο μεγάλη είναι η εξουσία του ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ Του ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ. Στο Όνομα του Οποίου όλο το σατανικό Βασίλειο και όλοι οι έκπτωτοι άγγελοι και οι δαίμονες μαζί με τον Σατανά τρέμουν από το φόβο, από την σύγχυση και το ΧΑΟΣ στο οποίο καταλήγουν.

Την περίοδο εκείνη αν και αναγεννημένος πιστός βρισκόμουν σε ανυπακοή και ανταρσία απέναντι στον Θεό για λόγους που ούτε εγώ γνωρίζω καλά παρά μόνο ο ίδιος ο ΚΥΡΙΟΣ. Καθώς λοιπόν είχα δώσει δικαιώματα στον εχθρό κάποια βράδια είχα επιθέσεις από πονηρά πνεύματα, τα οποία θεωρούσαν ότι έχουν αξιώσεις πάνω μου ότι είμαι υπηρέτης τους.

Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι παρόλο την ανταρσία μου, στάση για την οποία λυπάμαι, στα βάθη της καρδιάς μου κατοικούσε το Άγιο Πνεύμα, το οποίο δεν είχε φύγει αλλά μου μιλούσε συνέχεια για τον ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΟΥ.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ

Μια νύχτα ενώ ήμουν σε βαθύ ύπνο, ήρθε μια φρικτή παρουσία μέσα στο δωμάτιο η οποία κάθισε πάνω στα πόδια μου. Ένα πονηρό μαύρο πνεύμα το οποίο καθώς ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα έκατσε στο στήθος μου. Τότε ξύπνησα, άνοιξα τα μάτια μου και το είδα να με κοιτάζει. Είχε κανονικά κεφάλι και χέρια αλλά όχι πόδια, έμοιαζε σαν σύννεφο και σαν ομίχλη. Αμέσως πλημμύρισα από φόβο και δέθηκαν τα χέρια και τα πόδια μου στο κρεβάτι. Δεν μπορούσα να κουνηθώ ή να μιλήσω. Όσο το κοιτούσα στα μάτια τόσο μαγευόμουν. Αυτή η προσπάθεια από το ακάθαρτο πνεύμα γινότανε για να μπει μέσα μου και όσο πιο πολύ έμπαινα κάτω από τον φόβο του, τόσο περισσότερη εξουσία έπαιρνε.

Τότε ξαφνικά μου ήρθε μια αναλαμπή να αρχίσω να εξομολογούμαι τις αμαρτίες μου, από μέσα μου στον ΚΥΡΙΟ. Έκλεισα τα μάτια μου και έκανα μια σύντομη προσευχή μετάνοιας εξομολογούμενος τα πιο εμφανή παραπτώματα μου. Αμέσως έφυγε από μέσα μου η ενοχή και το μόνο μέρος του σώματος μου που μπόρεσε και λύθηκε αρχικά ήταν το στόμα μου. Ξέρετε γιατί; Γιατί στην γλώσσα μας βρίσκεται η ζωή και ο θάνατος και από αυτήν καθορίζεται αν θα νικήσουμε ή αν θα χάσουμε στην μάχη μας με τον πονηρό κόσμο. Ένιωσα λοιπόν εκείνη την ώρα να λύθηκε το μεγαλύτερο όπλο που είχα διαθέσιμο εκείνη την στιγμή. Γέμισα με την εξουσία και το θάρρος του ΧΡΙΣΤΟΥ και επιτίμησα στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ το πονηρό πνεύμα και αμέσως έφυγε και καθάρισε η ατμόσφαιρα.

Ήταν σαν να τελείωσε μια καταιγίδα και έλαμψε ο ήλιος. Τότε άρχισα να έχω συνείδηση της εξουσίας του ονόματος του ΙΗΣΟΥ.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΥΠΑΚΟΗΣ

Υπάρχει ακόμα μια δυνατή επίσκεψη ενός δαίμονα που νόμιζε ότι είχε αξιώσεις επάνω μου. Αυτήν την φορά ήμουν σε υπακοή στο Θεό και ζούσα πνευματική ζωή και είχα περισσότερη πείρα και θάρρος εξαιτίας του ονόματος του ΙΗΣΟΥ που είχα γνωρίσει ότι είναι δικό μου. Αυτός ήταν ο δικός μου ΒΑΣΙΛΙΑΣ που πολεμούσε για εμένα. Εγώ απλά εμπιστευόμουν πλέον αυτό το υπέρλαμπρο Όνομα και το χρησιμοποιούσα ενάντια στις μοχθηρές και ύπουλες επιθέσεις του εχθρού της ψυχής μας. Σε αυτή την περίπτωση δεν είδα το πνεύμα παρά άκουγα μόνο την φωνή του και έδωσα την νικηφόρα μάχη μου. Μια νύχτα πάλι ενώ κοιμόμουν στα πλάγια σε βαθύ ύπνο προς την μεριά του τοίχου, άρχισα να ακούω μια φρικτή, σβραχνιά φωνή να πλησιάζει από το υπέρ πέραν, πίσω από την πλάτη μου. Όσο πλησίαζε, διέκρινα ότι η φωνή έμοιαζε με την σβραχνάδα που κάνουν πολλοί ιθαγενείς σε διάφορες φυλές στον κόσμο και είχε μια αγνώριστη σε εμένα διάλεκτο.

(Σημείωση: επειδή μιλούσα στις προσευχές μου στον ΚΥΡΙΟ με γλώσσες αγνώριστες το πνεύμα ήρθε με αγνώριστη γλώσσα σε μένα. Όχι για να με διδάξει Ο ΚΥΡΙΟΣ μέσω αυτού ότι οι γλώσσες είναι δαιμονικές ,αλλά για  να φοβηθώ και να νομίζω ότι οι γλώσσες οι δικές μου δεν είναι από τον ΘΕΟ.)

Όσο πλησίαζε η φωνή τόσο αισθανόμουν να παραλύω από τον φόβο, όμως ήξερα τι πρέπει να κάνω. Αμέσως άνοιξα το πολυβόλο, το στόμα μου και επιτίμησα στο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ μέχρι που χάθηκε στην άβυσσο. Το πονηρό αυτό πνεύμα πρέπει να ήταν δυνατός δαίμονας γιατί φεύγοντας γελούσε με ένα φρικτό και σατανικό γέλιο, γεμάτο αλαζονεία, ειρωνεία, θράσος και λαγνεία, σαν να μου έλεγε ανόητε θα ξανάρθω. Αλλά αυτά είναι τα εκφοβιστικά ψέματα του.

Φίλοι μου να έχετε θάρρος και καθαρή και υπάκουη ζωή στον Θεό. Με βάση το Όνομα Του και το Αίμα Του κανένας δαίμονας ή άλλο ον δεν μπορεί να σταθεί μπροστά μας. Το όνομα του Ιησού είναι η κληρονομιά μας. Έχουμε την νίκη πάνω σε όλη την δύναμη του εχθρού και τίποτα δεν θα μας βλάψει. Ο Θεός να σας ευλογεί στο Όνομα του Ιησού που είναι το Όνομα πάνω από κάθε άλλο.  (Εφεσίους 6:10-17).