ΑΠΟ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ (Video)

Ο διάβολος απ’ την μια θέλει να φανερωθεί στους ανθρώπους, απ’ την άλλη αν φανεί ότι υπάρχει αυτόματα φανερώνεται ότι υπάρχει και ο Θεός και ότι όσα λέει η Βίβλος είναι αλήθεια. Γι’ αυτό φροντίζει επιμελώς να κρύβεται. Σε ανθρώπους όμως που ασχολούνται μαζί του γίνεται φανερός. Αν νομίζεις ότι δεν υπάρχει ρίξε μια ματιά σε ανθρώπους που μπήκαν βαθιά στον σατανισμό να δεις τι έχουν να πουν κι εκείνοι.

Το να λες ότι κάτι δεν υπάρχει δεν το κάνει να μην υπάρχει. Είναι καλύτερα να δεις την αλήθεια και να πράξεις ανάλογα, παρά σαν την στρουθοκάμηλο να γυρνάς την πλάτη σου σε ότι σε φοβίζει, σου προκαλεί ανασφάλεια ή χαλάει τον τρόπο που έχει δομήσει τα πράγματα μέσα στην ψυχή σου.

Καλύτερα να καταλάβεις ότι υπάρχει και να βρεις προστασία και ασφάλεια στον Ιησού, παρά να ψεύδεσαι στον εαυτό σου για να ζεις όπως σου αρέσει και μια μέρα όταν φύγεις από αυτό το σώμα να πας για πάντα σε αυτό που φοβόσουν να πειστείς ότι υπάρχει, το οποίο θα σε βασανίζει για μια αιωνιότητα μακριά από τον Θεό. Ξύπνα τώρα που είναι καιρός.